2777
2789
منم قرص ایزوپرین میخورم ولی همچنان درد دارم دیروزم لک اومد ازم انقباض اینا دارم همش

فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه

اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی که بچت به دنیا اومد یکی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی ک ...

نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپاشدم طبیعی راحت تره نترس

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپ ...

قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘

اخه این پسر میگن پسرا ریشون دیرتر تشکیل میشه

نترس بدبه دلت راه نده انقدفکرای منفی نکن مطمعن باش بچت سالم میاد کنارت زن دایی من دوتاپسراش ۳۶هفته ای هستن سالم بودن

قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم پسرت سالم سلامت دنیابیاد وزایمان راحتی داشته باشی😘