navajon مدیر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 338 عنوان ۳۶ هفتگی | مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 36 پست خانومایی که تو این هفته زایمان کردن بچشون چندکیلو بود 1401/12/22 | 03:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mjgwtpda عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1255 منم قرص ایزوپرین میخورم ولی همچنان درد دارم دیروزم لک اومد ازم انقباض اینا دارم همش فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡ سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
navajon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 338 فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی که بچت به دنیا اومد یکی بود
navajon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 338 نترس سالمه الان بچه کامله من خواهرمم ۳۶هفته دنیااومد بچه خاله ام هم ۳۶ هفته دنیااومد همشون سالم هستن ... اخه این پسر میگن پسرا ریشون دیرتر تشکیل میشه
mjgwtpda عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1255 اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی ک ... نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپاشدم طبیعی راحت تره نترس غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡ سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
navajon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 338 نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپ ... قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘
mjgwtpda عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1255 اخه این پسر میگن پسرا ریشون دیرتر تشکیل میشه نترس بدبه دلت راه نده انقدفکرای منفی نکن مطمعن باش بچت سالم میاد کنارت زن دایی من دوتاپسراش ۳۶هفته ای هستن سالم بودن غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡ سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
mjgwtpda عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1255 قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘 خواهش میکنم عزیزم امیدوارم پسرت سالم سلامت دنیابیاد وزایمان راحتی داشته باشی😘 غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡ سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡