2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

سلام یگانه جان خوبی عزیزم آقا محمد حالش چطوره 

عزیزجان ببخشید من حالم خوب نبود الان اومدم خونه گوشی دست گرفتم بخدا دیشب بیمارستان بودم

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
ممنونم گلی جونم 

گل بانو جان شما مرخص شدی حالت چطوره خوبی الحمدالله 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
خود م بخدا دیشب داشتم میمردم نه الان خوب رو ۱۰

خدا نکنه

خوب خدار و شکر خیلی مراقب خودت باش

ان شالله عشقت ب هوش میاد و روزای سختتون تموم میشه

یگانه جون قدرت عشق رو دست کم نگیرید ان شالله بعد از سلامتی اقا محمد  زود عقد کنید

ما هم مخالف زیاد داشتیم پا شدیم رفتیم محضر دو تایی

البته من چون ی بار ازواج کرده بودم و جدا شده بودم مشکلی نبود اما شوهرم مجرد بود و با وجود مخالفت شدید خانوادش دست منو گرفت برد محضر عقدم کرد🫢

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
نه خوار گلم ممنون از احوال پرسیت فک کنم چند روز دیگه کم کمش باید باشم 

ای خدایا عزیزم ان شاالله خداوند کمکت کنه عزیزم بچه داری

منم دیشب رفتم اما بخاطر بچم اجازه ندادم بستری کنن با رضایت خودم اومدم خونه

ای خدایا عزیزم ان شاالله خداوند کمکت کنه عزیزم بچه داری  منم دیشب رفتم اما بخاطر بچم اجازه ندا ...

نه عزیزم تو عقدم بچم کجا بود خودم بچه ام هنوز 😊😊خدا بد نده گلی جون مشکلت چی بوده بهتری الان 

نه عزیزم تو عقدم بچم کجا بود خودم بچه ام هنوز 😊😊خدا بد نده گلی جون مشکلت چی بوده بهتری الان 

عزیزم پس تا میتونی از دوران عقد لذت ببر ک مثل من افسوس نخوری ان شاالله حالت خوب میشه بسلامتی میای خونه

من مشکلم معلوم نیست اعصاب زده ب معده روده قلب کلا همه جا برام سرم چند تا آرام بخش زدن گفت باید تحت نظر باشی داروی اعصاب بخوری بچه رو از شیر بگیری اما قبول نکردم بچه گناه داره شیر میخوره هنوز

سلا گلی خوا بد نده نه خواهری اصلا خوب نبست😭😭😭

بد نبینی ان شاالله 

چیزی نیست رسما گفتن دیونه شدی باید تحت نظر دارو بخوری 

یگانه جان ان شاالله خوب میشه عزیزم  بسپار ب خدا 

بد نبینی ان شاالله  چیزی نیست رسما گفتن دیونه شدی باید تحت نظر دارو بخوری  یگانه جان ان ...

چی بگم خواهر کاری ام ازم بر نمیاد فشار حودم دیشب رو ۲۰ بود

محمدم دیگه امیدی بهش نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرسی دیدم 100 تابرداشتم برا کنکور منم دعا کن دل شکسته ای مرسی نفسی

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز