2821
2789

سلام دوستان

ختم 14000 صلوات خاصه حضرت زهرا (س) به نيت آقا محمد ( نامزد @نازنین1372 ) ، الهی که در همین هفته از حالت کما خارج بشه و به هوش بیاد و سلامتی کاملشو به دست بیاره، الهیییی آمیییین   

🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُكَ 🌱

🌱 معنى: پروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.

که در این صلوات شریف، مقصود از «رازی که در وجود مقدس حضرت فاطمه (س) به ودیعه نهاده شده» حضرت حجت و امام موعود(ع) هستند.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5بار خوندم بیشتر تونستم میام میگم.

@smart_man  

@رویای_قشنگ  

@zahram882  

@elahe_aab_1994  

دوستان شده یک دونه هم بفرستین کمک کنید انشالله شفا پیدا کنن

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
5بار خوندم بیشتر تونستم میام میگم. @smart_man     @رویای_قشنگ     @zahra ...

مرسی عزیزم ممنون که دوستاتو تگ کردی، الهی به حق فاطمه زهرا به زودی حاجتروا باشی   

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

@درمسیرخداوند       @fatti900     @parstesh     @سم ...

ان شاالله که زودتری خبر سلامتیشون بیاد 

من ۱۴ بار میگم باز دوباره میام برمیدارم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
مرسی عزیزم ممنون که دوستاتو تگ کردی، الهی به حق فاطمه زهرا به زودی حاجتروا باشی    

خواهش میکنم وظیفمه

انشالله شما هم حاجت روا بشی

ایشونم خدا به جوونیش رحم کنه شفاش بده😳

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
ان شاالله که زودتری خبر سلامتیشون بیاد  من ۱۴ بار میگم باز دوباره میام برمیدارم

الهی به حق فاطمه زهرا به زودی حاجتروا باشی عزیزم    

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز