2821
2789
بگو چی گفت ترو خدا

آبجی قسم نده هیچی هیچی میگه تو و نانزدت از بدترین مراجعینی که داشتمین 🥲🥲مثل این‌ که نانزدم بیچارمم دیشب حالش خوش نبوده 

برای منم میگه فشار زیادی به قلبت اومده  از این طرف هم اختلال بین مغز و قلب شده یه اوضاعیه فشارمم که مدام افت داره 

قلبم خیلی در فشاره 😭😭😓😓 دکترم میگه با این روند پیش بری خدایی نکرده ممکنه سکته کنی نوار قلبم خیلی نوسان داره 

میگه به قدری دیسب نامزدت گریه کرده که دوتا آمپول آرامبخش زدیم بهش دستش درد نکنه این به این ننگی دکتره با هر کلمه ای که میگفت قلبمو آتیش میزد 😑😑😷😷

عزیزم پس تا میتونی از دوران عقد لذت ببر ک مثل من افسوس نخوری ان شاالله حالت خوب میشه بسلامتی میای خو ...

اللن که به جای لذت بردن رو تخت بیمارستانم 😭😭مرسی گلم ای عزیزم تو رو خدا سهل انگاری نکن پیرگیر باش برو دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  گلم میتونید اعلام کنید مجددا ختم حدیث کسا برداریم؟  برای شفای بیمار جواب میده ...

سلام  ختم حدیث برداشتیم خاهر 

زیارت وارث مونده با آل یاسین 

وارث یکی از بچها گف دوتا میخونم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چی بگم خواهر کاری ام ازم بر نمیاد فشار حودم دیشب رو ۲۰ بود محمدم دیگه امیدی بهش نیست😭😭😭😭😭😭😭..

😔😔😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آبجی قسم نده هیچی هیچی میگه تو و نانزدت از بدترین مراجعینی که داشتمین 🥲🥲مثل این‌ که نانزدم بیچارمم ...

آبجی یگانه آبجی یگانه به خدا خدای تو خدا حصرت یوسفه خدای مهربونه خدای خوبی هاست  محمد زندست داره واسه رسیدن به تت تلاش میکنه چرا اینجوری میگی آخه دختر 

آبجی قسم نده هیچی هیچی میگه تو و نانزدت از بدترین مراجعینی که داشتمین 🥲🥲مثل این‌ که نانزدم بیچارمم ...

ترو خدا اروم باش ببین اونم داره زجر میکشه

به چیزای خوب فکر کن خدا بزرگ قشنگم😢😢

بچه ها تا الان حدود 2000 تا خونده شده   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10576972/14000-صلوات-خاصه-حضرت-زهرا-س-به-نیت-به-هوش-اومدن-و-بدست-آوردن-سلامتی-کامل-آقا-محمد?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ترو خدا اروم باش ببین اونم داره زجر میکشه به چیزای خوب فکر کن خدا بزرگ قشنگم😢😢

من لعنتی دارم زجر کشش میکنم گاهی فک میکنم چقدر خوب بود اگه من نبودم خدا خدا چی بگم دلم میخوا  خدارو ببینم فقط ازش بپرسم چرا دلیلت واسه این کارا چیه 😓😓

یگانه نمیتونم ریپت کنم !! 

]

😢😢چمیدونی عزیزم 

ما هم مریض تو کما رفته داشتیم 

اینقدر تو کما موند که همه ما از همه‌ی ادمای دور و بروم قطع امید کردیم دیگه فهمیدیم هیچ کاری از دست هیچ بنی بشری بر نمیاد

اون موقع بود که با نیت خالص خدا رو صدا زدیم 

اونم جوابمونو داد😢😢

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز