2777
2789
اونوقت تو خونه من با هزار ترفند ی قاشق پلو میزارم دهنش 

تو خونه که چیزی نمیخوره! زووور غذا میخوره.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
اخه قیمتاشون دو ‌تومن بود  پفی بلند  واقعا نمیتونستم عید تنش کنم😅

من اتفاقا دادم براش دوختن. چون تپلی و شکم داره و میخواد راحت باشه.

میریم خونه مثلا مامانم و ...، تی شرت و شلوار نو هم میخرم که عوض کنه.

دختر من که رفت پرو لباسش کلی حال کردش. اومده بود با آب و تاب به باباش تعریف میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاا مثلا داشت شکلات می‌خورد قشنگ خودش راه می‌رفت شکلات که تموم شد میگه وایی نمیتونم راه بیام پام ...

اره چقد خسته شدم مامان بیا بریم خونه  

مارمولکن بچه ک نیستن

مانتو کتی خیییلی خوب گرفتی  کلا با قیمتای خوبی خرید کردی  من مانتو کتی شد هفتصد

اینجا با شلوارش بود 570من اصرار کردم ک شلوارش نمیخوام دیگ یارو دلش سوخت🤣🤣

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
نمیدونی اون لحظه من و پدرش چقدررر خجالت میکشیم ما از الان استرس عید رو داریم میخواد هر خونه ای ک م ...

یبار رفتم میوه فروشی تازه هلو نوبرونه آوردن پسرم ۶ سالش بود  بلند گفت مامان اینا چیه من نخوردم تا حالا نمیدونم چه مزه آیه مغازه هم پر آدم

جالب اینکه ما ی باغ بزرگ انواع هلو داریم 😢 

مبارکش من واسه دخترم دوسالشه خواستم بگیرم ۵۰۰ شد از کفش خودم گرونتر

من خواهرشوهرم مغازه بچه گونه فروشی داره ارزون میزنه برام

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
کجایی؟ من کت شلوارم شد ی تومن 

نوشهر گلم

من بچم دوساله اس کفش گرفتم280

میشه ببینم کفششو

من لرای بچه ۱۶ ماهم گرفتم ۴۰۰اونقد زورم اومده کلا سه چهار ماه میپوشه بعدش کوجیک میشه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
یبار رفتم میوه فروشی تازه هلو نوبرونه آوردن پسرم ۶ سالش بود  بلند گفت مامان اینا چیه من نخوردم ...

دیدی اون لحظه آدم چ حالی میشه؟؟؟

حالا عید میخوایم بریم خونه فامیل عیددیدنی پسرم میخواد ابرو ما رو ببره و مثه نخورده ها با ولع شکلات بخوره

میشه ببینم کفششو من لرای بچه ۱۶ ماهم گرفتم ۴۰۰اونقد زورم اومده کلا سه چهار ماه میپوشه بعدش کوجیک می ...