2777
2789

وایی خرید 

مگه خریدم باید بکنیم 

تازه میخوام خونه تکونی شروع کنم 

بزار چاییمو بخورم از زیر پتو میام بیرون😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
هنوزم خوب خریدی دونیم

بنظرم گرون هم شد سال های قبل همه چی خیلی ارزون تر بود الان غصه کفش دارم دلم ی پاشنه بلند و ی کتونی میخواد

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قضیه دمپایی، من رفتم پیش مشاور. مشکلم شلوار خونگی بود. دخترم جایی میرفتم، شلوار لی و ... نمیپو ...

بله نباید سخت گرفت

پسر منم میریم بیرون میگه دمپایی میپوشم 

منم کاریش نداره هر جور راحته بپوشه 

مثل برادرزاده منه😂💔براش خوراکی می‌خریم داره میخوره ها ولی یهو مغازه ببینه دوباره میگه گشنمهه😐😂

خواهر زاده ی منم فقط تا دهنش بجنبه راه میاد تو بازار.ب محض تموم شدن دیگ تکون نمیخوره.تا دوباره یه چی بدی دستش تا راه بیاد.تو بازار همیشه گشنه س  

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
خوشبحلت من یه مانتو گرفتم شد یه تومن

دو نیم گلم، اشتباه تایپ کردم، مام فیت440 گرفتم بوت کات رو 500لباس زیرم شد300مانتوکتان 350مانتوکتی 450 بادی 200شال دونه ای 80 کیف هم 170

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
بنظرم گرون هم شد سال های قبل همه چی خیلی ارزون تر بود الان غصه کفش دارم دلم ی پاشنه بلند و ی کتونی م ...

اره واقعا خیلی گرونه من واسه پسرم خرید کردم ۳ تومن شد ۱۰ سالشه کتونی من خریدم ۴۰۰ خیلی خوب خریدم بنظرم 

دو نیم گلم، اشتباه تایپ کردم، مام فیت440 گرفتم بوت کات رو 500لباس زیرم شد300مانتوکتان 350مانتوکتی 45 ...

مانتو کتی خیییلی خوب گرفتی 

کلا با قیمتای خوبی خرید کردی 

من مانتو کتی شد هفتصد

خواهر زاده ی منم فقط تا دهنش بجنبه راه میاد تو بازار.ب محض تموم شدن دیگ تکون نمیخوره.تا دوباره یه چی ...

دقیقاا مثلا داشت شکلات می‌خورد قشنگ خودش راه می‌رفت شکلات که تموم شد میگه وایی نمیتونم راه بیام پام درد میکنه😐😂

گوشام دِلتَنگ صِداته ! 🦻🏻💊
اره واقعا خیلی گرونه من واسه پسرم خرید کردم ۳ تومن شد ۱۰ سالشه کتونی من خریدم ۴۰۰ خیلی خوب خریدم بنظ ...

من بچم دوساله اس کفش گرفتم280