2777
2789
عنوان

جلسه تمکین

2633 بازدید | 59 پست

هشت فروردین جلسه واسه تمکین گذاشتن. وکیلم زنگ زد گفت خودتم حضور داشته باشی بهتره، کلا باید برم شهر دیگه ای. اصلا دوست ندارم برم باشوهرم رو در رو بشم چون یاد خاطره ها و روزای خوبمون میشم.😔😔 و اصلا دوست ندارم برم اون شهر چون از هر کوچه و خیابونش خاطره ها دارم. 

خستم، خیلی خسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم جدامیشم شوهرم عدم تمکین زده واسم

وکیلت گفته بیا دیگه برو حتما

قویترین ورژن خودت باش روبروش

قشنگ تو چشماش زل بزن. فرار نکن ازش

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
وکیلت گفته بیا دیگه برو حتما قویترین ورژن خودت باش روبروش قشنگ تو چشماش زل بزن. فرار نکن ازش

بدبختی هنوز یخورده تو دلمه. هررررشب به یادش گریه میکنم. 

خستم، خیلی خسته
بدبختی هنوز یخورده تو دلمه. هررررشب به یادش گریه میکنم. 

گاهی اوقات با کسی که دوسش داریم یه مشکل غیر قابل حل پیدا میکنیم که یا باید جدا بشیم که عاقلانس، یا باید پای علاقمون بمونیم و بسوزیم و بسازیم...

عزیزم اگه مشکلتون حل میشه که حل کنید. اگه اونطوری که گفتی حل نمیشه پس یکم به خودت زمان بده. بالاخره قلبت میفهمه که تصمیم درست رو گرفتی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
هزاااار ویک مشکل داره. هم از نظر جنسی، جسمی، روحی وروانی

آقا این مشکلات زنجیره وارن مثلاً اگه حلقه این زنجیره درست شه بقیه شم درست میشه پس مطمئن باش هزار و یه مشکل تو بر میگرده به دو سه مورد اساسی

فک میکنی اون دوسه مورد چی باشن؟ 

آقا این مشکلات زنجیره وارن مثلاً اگه حلقه این زنجیره درست شه بقیه شم درست میشه پس مطمئن باش هزار و ی ...

شوهرم ناتوانی جنسی داشت من قید رابطه و بچه رو زدم گون دوسش داشتم. ولی اون خیلی سواستفاده کرد. رفتیم مشاوره گفت 70درصد مشکلاتتون برمیگرده به اینکه شما مثل خواهروبرادر دارین زندگی میکنید

خستم، خیلی خسته