2777
2789
عنوان

جلسه تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 59 پست
گاهی اوقات با کسی که دوسش داریم یه مشکل غیر قابل حل پیدا میکنیم که یا باید جدا بشیم که عاقلانس، یا ب ...

من این تصمیمو دوران عقد باید میگرفتم ولی زمان دادم و صبوری کردم ولی متاسفانه... 

خستم، خیلی خسته
شوهرم ناتوانی جنسی داشت من قید رابطه و بچه رو زدم گون دوسش داشتم. ولی اون خیلی سواستفاده کرد. رفتیم ...

اها آفرین پس اکثر مشکلاتتون به همین برمیگرده دیگه نگو هزار و یه مشکل تو باید رو همین فوکوس کنی فعلا

ناتوانیش چیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این تصمیمو دوران عقد باید میگرفتم ولی زمان دادم و صبوری کردم ولی متاسفانه... 

درسته باید همون موقع تمومش میکردی

نه. من نمیگم به شوهرت زمان بده... میگم به خودت زمان بده تا این جدایی رو هضم کنی و علاقت بهش کم و کمتر بشه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
مردونگی اصلا نداره. 

ببین عزیزم خیلی ها از این مشکلات دارم فک نکن فقط تویی وقتی میگم خیلی یعنی خیلی ها... پس نا امید نباش... اکثرش قابل حله... این مشکلاتم طیف وسیعی دارن... دکتر رفتین؟.... میدونی اسم دقیق مشکلش چیه؟ 

ببین عزیزم خیلی ها از این مشکلات دارم فک نکن فقط تویی وقتی میگم خیلی یعنی خیلی ها... پس نا امید نباش ...

دکتر گفت بخاطر دیابتش این مشکلو داره. وشوهرم دوران مجردیش از ناتوانیش خبر داشت، یجورایی بخاطر این ازدواجش به من خیانت کرد

خستم، خیلی خسته
معذرت میخوام تو اون دورانی که زنش بودم اصلا آب منیشو ندیدم. اصلااا نعوظ نداشت.

خب... ببین من نمیدونم تا چه حد میتونم تو این سایت صحبت کنم ولی مردا کلا دو دسته اخلال کلی دارن یکیش اختلال نعوظه یکیشم زود انزالی

حالا دکتر چی گفته بهتون؟