2777
2789
عنوان

جلسه تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 59 پست

[QUOTE=279241751]جانم[/QUOTEبیشتروقتا باهم قهربودیم. روزایی که اشتی بودیم خیلی محبت کلامی و فیزیکی میکرد خیییلی، دست و دل باز بود، بد دل نبود، مناسبتا واسم کادو میگرفت. اینم بگم نه طلای عروسی واسم گرفت و نه عروسی، منم چون دوسش داشتم گفتم فداسرت. بااین چیزایی که تعریف کردم. طلاقم درست بود؟ 

خستم، خیلی خسته
بشدت عصبی بود، بخاطر یه شوخی که برادرم بامن کرد بلند شد برادرمو بزنه. و منو زد.. بابامم ازخونه بیرون ...

ببین عزیزم من که اصلا نمیشناسمت ولی پیداس که خیلی ماهی

تاحالا متوجه شدم شوهرت سه تا مشکل داره

یک مورد واسه فرزند آوریش که تو باهاش کنار اومدی

یه موردم مشکلات روانی به نظرت این مورد قابل درمانه؟ 

یعنی ایا واقعا شوهرت بیماره یا ممکنه که خوب بشه؟ 

یه موردم اعتیادش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم من که اصلا نمیشناسمت ولی پیداس که خیلی ماهی تاحالا متوجه شدم شوهرت دو تا مشکل داره یک م ...

ممنون فدات. روانشناس گفت حتی اگه مشکل اعصاب نداشت، مشکل جنسیش روی روانش تاثیر میزاره

خستم، خیلی خسته
در شرف

ببین عزیزم

من واقعا در جایگاهی نیستم که بخوام نظر بدم وقطعا متخصصاش بهتر میتونن کمکت کنن

شوهرت سه مشکل داره جنسی روانی اعتیاد

دو حالت داره 

یا قابل درمانن این مشکلات که در صورتی که بهش امید داشته باشی یا خییییلی دوسش داشته باشی میتونی عمرتو بذاری صرف خوب شدنش و نهایتا خوب شه... 

یا غیر قابل درمانن که در این صورت تا آخر عمر باید فداکاری های یک طرفه تو ادامه پیدا کنه یعنی رسما خودتو نادیده بگیری و دایما فداکاری کنی

امیدوارم که بهترین راه جلو پات قرار بگیره موفق باشی عزیزم❤

در شرف

ببین عزیزم منم شوهرم مشکل اعتیاد داشت تو عقد فهمیدم ولی با همه این مشکلات کنار اومدم گفتم درستش میکنن خیلی طول کشید ولی آخرش شد.ولی بماند که خودم الان خیلی عصبی شدم .به خاطر چیزایی که مصرف میکرد نعوظ نداشت.

ببین عزیزم منم شوهرم مشکل اعتیاد داشت تو عقد فهمیدم ولی با همه این مشکلات کنار اومدم گفتم درستش میکن ...

من مشکلم این مورد نبود بخدا. خیلی عصبی و زودرنج بود. هممممش مثل زنا قهر میکرد

خستم، خیلی خسته
[QUOTE=279241751]جانم[/QUOTEبیشتروقتا باهم قهربودیم. روزایی که اشتی بودیم خیلی محبت کلامی و فیزیکی م ...

شوهرت معتاده دیگه اذیت شدی حق داری اگد واقعا واقعا بپذیره و ترک کنه میتوتی باهاش زندگی کنی جنسیتوتم بخاطر دقیقا ماده ای که مصرف میکنه اونجوریه

مردونگی داره تحت مصرف سو هست دیگه

دامادمون اینجور بود دقبقا 

همین مشکلاتی که میگی داشت 

اصلا انگار شوحی تو و برادرت خواهر منو تعریف کردی توی خونه خودمون