2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 164 پست
عزیزم شما یک روز باید این ایت الکرسی هارا تمام کنید بعد شروع کنید چله تون رو ک نذر کردید هرشب بخونی ...

بعد چله هرسوره ای باشه مهم نیس...رو تسبیحابخونم

و باهربارخوندن ی گره بازکنم؟

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  خون دخترم رو تو عروسی به بهونه خونه دختر مجرد شگون داره کنار پارچه حجله باشه کشیدن ...

خیر دخترت را ببینی عزیزم

ولی همون هم با ختم و توسل به خدا و صلوات حل می شد لازم نبود بری پیش دعانویس...

الهی صد ساله بشه دخترت با سلامتی و دل خوش

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

خیر دخترت را ببینی عزیزم ولی همون هم با ختم و توسل به خدا و صلوات حل می شد لازم نبود بری پیش دعانوی ...

مرسی فدات شم 

من دائم در حال ختم و چله هستم البته اکثرا برای بقیه ولی خودم هم کیف میکنم میخونم زیادی دستم تنگه مجبورم برای اشنا اینا بردارم برای خودم هم برمیدارم حالا 

کاربری 
مرسی فدات شم  من دائم در حال ختم و چله هستم البته اکثرا برای بقیه ولی خودم هم کیف میکنم میخونم ...

عزیزم

پر روزی باشی گلم

خدا برکتت بده

التماس دعا

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚