بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفاش خیلی دقیقه خانوم هست به من هرچی گفت دقیق بود بعد برای دخترم دعا نوشته بددن شبا خواب بد میدید ...
سلام عزیزم
اتفاقا چون حرف هاش درسته یعنی موکل داره
خطرناکه
نرو پیشش
حداقل دخترت را نبر
گول این دعانویس ها را نخورید اغلبشون یه مشکل را حل می کنند ولی هزارتا نکبت را وارد زندگی آدم می کنند
التماس دعا
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
کلی نکبت و گرفتاری و دعوا و اختلاف و بیماری های اعصاب و ... میاد تو زندگی هاتون
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
ببین ی نخ ک بگیرم بعد این نخند بلند دونه دونه بین دونه هاگره بزنم باهرگره ای ک میزنم براهردونه تسبیح ...
اینجور ک من متوجه شدم ....ی نخ ابریشم میاری چهل تا دونه تسبیح میذاری توش کنار هر کدوم یدونه گره میزنی موقع گره زدن هم آیت الکرسی میخونی...بعد تا چهل شب مثلا نذر کردی سوره یاسین بخونی خب اینو میخونی وقتی ب خواستن رسیدی حالا گره ها رو باز میکنی و موقع باز کردن دوباره ایت الکرسی میخونی برای هرکدوم
سلام عزیزم اتفاقا چون حرف هاش درسته یعنی موکل داره خطرناکه نرو پیشش حداقل دخترت را نبر گول این ...
سلام عزیزم
خون دخترم رو تو عروسی به بهونه خونه دختر مجرد شگون داره کنار پارچه حجله باشه کشیدن گفتن یه قطره بعد دقیقا بدون حرفی زده باشم گفت از طریق خونش دعاییش کردن الان ۵ ۶ ماه میگذره از قضیه خداروشکر دخترم خوب شد حالش شکر خدا دیگه اتفاق بدی نیفتاد