2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 204 پست
واقعا خسته نباشی.. دمت گرم والا... چاره ای جز تحمل نیس

فداتم. الانم نشستم رو صندلی ثانیه شماری میکنم صبح بشه خواهرمو ببرن بخش باخیال راحت برم خونه بخوابم خیلی داغون وخستم، خواهرمم آدم بی منتی هست فردا بهش بگم تاصبح روصندلی نشسته بودم میگه خواهرای مردم فلان میکنن تو برام چیکار کردی.هرچی براش میکنی اصلا هم تشکر نمیکنه خیلی بی منته

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو ببینم الان گند میزنی به همه جا دمپایی من کو

😂 نه من یه بار تا ۳ روز دسشوییمو نگه داشتم 

دم اخری رسیدیم خونه پریدم تو دسشویی انقد صداش بلند بود با فشار میومد🤣

[QUOTE=279176752]هعی همه دزدن..‌ چرا نرفتین ی بیمارستان دیگ وقتی میدونسی اینطوریه... آره بد ویروسیه قشنگ ۴ روز ادنو م ...[/QUOTE با بیمشون قرارداد  داره،ونزدیک خونشون هست پیاده ۵دقیقه س نسبت به بیمارستانهای دیگه تمیزتره، ونوساز

چون قرارداد داره واسه اینا رایگانه،با بیشتر ارگانها وبانکها وبنیاد شهید وجانبازان  قرارداد  دارن  فقط تخت همراه و غذای همراه بیمار پولش رو میگیرن.بخاطرهمینه شلوغه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
بنظرم اونایی که چادر خوابیدن حال روحیشون از ما بهتره مایی که خونه خوابیدیم استرس داریم اونایی ک ...

ولی یچی بهت بگم اینکه پس لرزه زیاد میاد انقدری خطر نداره به نسبت زلزله اولی خیلی این شبا ترسناکه ولی توکل به خدا اگر میتونید برید شهرستان خونه آشنا یا فامیل یه مدت

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
فداتم. الانم نشستم رو صندلی ثانیه شماری میکنم صبح بشه خواهرمو ببرن بخش باخیال راحت برم خونه بخوابم خ ...

نشی حیفته..هعی بشکنه دستی ک نمک نداره.. اینطوری ک هیچی نگی ب روش نیاره بهتره خودتم سبک میکنی.. چ خود خواه هستش.. انشالله.. چیز دیگ ای نمونده... اینجور جاها همی ساعتم نمیگزره... باز خوبه همینجام هست ۴ کلوم حرف بزنی وقتت بگزره وگرنه مخ ادم سوت میکشه

😂 نه من یه بار تا ۳ روز دسشوییمو نگه داشتم  دم اخری رسیدیم خونه پریدم تو دسشویی انقد صداش بلن ...

😂😂😂😂وای یا خدا تو دیگه کی هستی 

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
نشی حیفته..هعی بشکنه دستی ک نمک نداره.. اینطوری ک هیچی نگی ب روش نیاره بهتره خودتم سبک میکنی.. چ خود ...

من درکش نمیکنم اصلا همیشه هم بهش میگم یه تشکری کن بعد ناراحت میشه میگه منت میزاری😂😂😂😂  آره ولا از برنامه رو نداشتم کلافه میشدم