2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 204 پست

بچه ها ممکنه حال منم بخاطر ویروس جدید باشه

من از اولش ویار داشتم  و گهگهای بالا میاوردم شبا. ولی حالت تهوع ضعف کل روز داشتم 

الان چند روزی  خارش چشم شدید دارم و در روز هزار تا عطسه پشت هم میزنم نهایتش میشه ابریزش بینی شدید ها.

هیچ میلی ب غذا نداشتم از اول الان بدتر شدم. ۱۵ هفته ام انتظار داشتم ویار کوفتی تموم شه

چند روز بدن درد و سردرد خیلی خیلی زیادم دارم نمیتونم حرف بزنم چ برسه راه برم

یعنی کرونا گرفتم؟

خدایاشکرت❤💙💛💜
ضعف+حالت تهوع...گشنگی.. بارداری  ساعت ۷ هم باید برم آزمایش

اخی عزیزم

به سختی های مامان شدن از دور سلام

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شومیز اینترنتی خریدم شد 180،بعد استیناش خیلی گشاد بود،دادم خیاط محل،بعد کلی بدقولی کردن بعد 5 روز بهم داد امشب،بنظرتون چقدر گرفته باشه خوبه؟150هزارتومن برا یه استین کوتاه کردن!!! یعنیا تا شوهرم شنید هنگ کرد و کلی با یارو بحثش شد اونم میگفت همیییینه تازه کم گرفتم تعرفشه،بی شرف،خلاصه امدیم خونه کلی بهم غر زد و دعوا که اره مگه پول من دزدیه که میدی برا این کارا،حدود 300 و خورده ایی هزینه کردی یه لباس اشغال خریدی خب میرفتی بیرون میخریدی دلتم نمیسوخت و پرو هم میکردی،خداییش بهش حق دادم از سر شب تا خالا اعصابم خورده.

بچه ها ممکنه حال منم بخاطر ویروس جدید باشه من از اولش ویار داشتم  و گهگهای بالا میاوردم شبا. و ...

من تجربه ندارم عزیزم فردا برو دکتر به نظرم

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
من یه شومیز اینترنتی خریدم شد 180،بعد استیناش خیلی گشاد بود،دادم خیاط محل،بعد کلی بدقولی کردن بعد 5 ...

اگه شکایتش کنی به صنف جریمش میکنن هزینه تنگ کردن آستین باهم ۵۰ تومن بود البته من پالتو تنگ کردم فوتر بود، الان توی شهر ما صنف خیلی گیر میده مانتو واسه عید خیلی گرون شده بود مثلا ۱و۸۰۰ بود صنف بهشون گیر داد  قیمت زدن ۷۰۰و۵۰ 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
😂😎 میدونی اخه ده بودیم بعد اونجا چون باید با افتابه میرفتم دسشویی خوشم نمیومد نرفتم و نگه داشتم خو ...

😂ولی جدا از شوخی به فکر سلامتیت باش

خخخخخ... همون نگی بهتر پیش خدا گم نمیشه

اتفاقا باهم خیلی خوب هستیم و دعوا نداریم 😂😂😂

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤