2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 204 پست
میگه من غصه میخورم که تا الان خیلی بدیکردم بهت میگم خب الان نکن زود بیا من چهارماهه شبا نخوابیدم&nbs ...

همین ديگه باید بیشتر به خودت و خواسته هات اهمیت بدی

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
خونمون کوچیکه اتاق نداره بچه دومم خوابش کمه  وقتی هم بدنیا اومد رفلاکسی بود کلا خیلی اذیت شدم ا ...

خب دیگه به شوهرت بگو این بچه ها بچه توام هست از لپ لپ که در نیاوردم باید توام کمک کنی مگه من چه گناهی کردم 

باهاش قشنگ بشین صحبت کن یه سری قوانین برای خونه تون بذارید و قرار بذازید هر دو بهش عمل کنید

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه به شوهرت بگو این بچه ها بچه توام هست از لپ لپ که در نیاوردم باید توام کمک کنی مگه من چه گناه ...

خیلی عصبیه بهش میگم اصلا کنار نمیاد با بچه ها چند بار گفتم الانم دست هاش میلرزید دمنوش دادم بهش رفت خوابید 

خیلی عصبیه بهش میگم اصلا کنار نمیاد با بچه ها چند بار گفتم الانم دست هاش میلرزید دمنوش دادم بهش رفت ...

اگه با زبون نرم و آرومم بگی گوش نمیکنه؟

تو خونه میگه باشه ولی بازم کار خودشو میکنه کلا لجبازه خودم ذاتا ادم ارومیم 

چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه ولی همین که انقدر کوتاه اومدی همیشه جلوش انقدر پررو و طلبکار رفتار میکنه نمیگم یهو باهاش لج کن یا بزن تو پرش ولی تنها راه حل مشکل اینه که شمام کمتر از خودت نرمی نشون بدی و تو یک سری کارا قاطعیت داشته باشی

مثلا خودت میگی شوهرت بچه هارو بیدار میکنه خودشم از بیدار شدنشون ناراحت میشه اولا که یک سر به دنیا اومدن اون طفل معصوم ها خودشه پس ۵۰ درصد مسئولیتشون هم با پدرشونه بهش بگو مادامی که اینجوری رفتار کنی و دیر وقت بیای خونه این وضعه

مرسی عزیزم امیدوارم خواهرت زودتر خوب بشه دم عیدی سخته 💗🌟

ممنون گلم ❤❤❤

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
عزیزم بیا منطقی باش من حواستون پرت کردم تا اومد خوشحال بشی ۷۰ تو ۳۰ من

شماره کارت بده😂😂😂😂 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤