2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 204 پست
چه جالب منم دارم مانتو عیدمو میدوزم .شب بهتره کارکردن

اره واقعا خسته نباشی گلم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم اکنون پیام واریز یارانه واسم اومد😂😂😂😂

عزیزم بیا منطقی باش من حواستون پرت کردم تا اومد خوشحال بشی

۷۰ تو ۳۰ من

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
دیگه فک کنم وقت خوابه  خب دوستان صب بخیر 😴

حال کردی؟ مشکلت همون بود رفتی اومدی خوابت گرفت 

تا معجزات بعدی بدرود

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

شوهرم یک ساله ترک کرده 

۸ماهه فهمیده رگهای سرش خشک شده احتمال سکته داره 

ساعت ۱۱ جلسه NAتموم میشه این اقا گفت بیست دقیقه ای راه میوفتم بعد ساعت یک ونیم شب اومده خونه میگم داری از اینکه مراعاتت رو میکنم سو استفاده میکنی هرشب دونیم شام میخوره منم بچه کوچیکا میخوابن این اقا میاد بیدار میشن تا صبح بیدارن خسته شدم میگم اگر زنی بودم که مراعاتت رو نمیکردم الان همه چیز داشتم و زندگیم خوب بود.

شوهرم یک ساله ترک کرده  ۸ماهه فهمیده رگهای سرش خشک شده احتمال سکته داره  ساعت ۱۱ جلسه NA ...

منظورت اینه کارش زود تموم میشه ولی دیر میاد خونه؟

اخلاقش پرخاشگره؟

منظورت اینه کارش زود تموم میشه ولی دیر میاد خونه؟ اخلاقش پرخاشگره؟

اره دونصف شب میاد خونه وقتی هم میاد دعوا و داد که بچه ها بخوابن من سرم درد میکنه خب منم چیکار کنم که بچه هام ۱و۲و۶ سالشونه زبون حالیشون نمیشه باباشون رو میبینن خوشحال میشن این پرخاش میکنه 

میگه من غصه میخورم که تا الان خیلی بدیکردم بهت میگم خب الان نکن زود بیا من چهارماهه شبا نخوابیدم 

میگم دندونم کلا شکسته ببریم اونو بکشیم اگر ارزش داشتم برام وقت میزاشتی تو خریدعروسیم بهم میگفتن زیاد داری مراعات شوهرت رو میکنی بعدا بهت اهمیت نمیده 

خودشم میگه چون میدونم چیزی نمیگی دیر میام 

اره دونصف شب میاد خونه وقتی هم میاد دعوا و داد که بچه ها بخوابن من سرم درد میکنه خب منم چیکار کنم که ...

سخته ولی سعی کن بچه هارو یه جوری عادت بدی و در طول روز خسته کنی تا انرژیشون تخلیه بشه سر شب خواب باشن بعدشم اونارو تو یه اتاق جدا و تاریک بخوابون به همسرت هم گوشزد کن سر و صدا نکنه موقع اومدن تا بچه ها بد خواب نشن نمیشه که فقط شما رعایت کنی

خواهرمم از دیشب ایطور بود. البته بیماری زمینه ای داره، ان شاءالله چیزیت نیست عزیزم نکران نباش، منم ب ...

مرسی عزیزم امیدوارم خواهرت زودتر خوب بشه دم عیدی سخته 💗🌟

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️
سخته ولی سعی کن بچه هارو یه جوری عادت بدی و در طول روز خسته کنی تا انرژیشون تخلیه بشه سر شب خواب باش ...

خونمون کوچیکه اتاق نداره بچه دومم خوابش کمه  وقتی هم بدنیا اومد رفلاکسی بود کلا خیلی اذیت شدم الانم شیشه میخوره اونم فقط شیره اصلا شیر خشک نخورد