2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 204 پست
الهی😥😥.. خیلی بده.. خو بوفه ای چیزی نیس بری ی چیزی بخری بخوری لا اقل... یعنی ایقد شلوغه

از این ویروس جدیده اومده این ساعت شبم اورژانس  شلوغه، بعد بیمارستان خصوصیه هرکی میاد بستریش میکنن،بوفه بسته بود، یبار خواهرم میخواستن ترخیص کنن ۱۱ظهر  بود اینقد طولش دادن انداختن ۳بعدازظهر  یک روز کامل حسابش کردن، مثلا غذای همراه  لیمار یه پرسش بیرون  ۱۰۰ تومن باشه اینجا غذای همراه بیمار رو  ۳۰۰ تومن حساب میکنن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این ویروس جدیده اومده این ساعت شبم اورژانس  شلوغه، بعد بیمارستان خصوصیه هرکی میاد بستریش میک ...

هعی همه دزدن..‌ چرا نرفتین ی بیمارستان دیگ وقتی میدونسی اینطوریه... آره بد ویروسیه قشنگ ۴ روز ادنو میندازه بدن درد حالت تهوع .و ...

ترجیح میدم همینطور تو نی نی سایت باشم تا اینکه از جام بلند شم اصن بخوامم جونشو ندارم🤓🤓🤓

😥😥😥😥  قشنگه باشد ک دردات کم بشود😑 تنبل.. خو شایدم جواب نده ما ک تجربه نداریم خداروشکر😅😅

دقیقا همین برنامه رو دارم 😂 چند ماهی یارانه مو سرمایه گذاری کنم با سودش زار و زندگی رو جمع کنم برم ...

من یه دوست دارم با یارانش سالی چند بار سفر خارجی میره آخرین مدل ماشین هارو میخره اخرین بارم  یه موتور خرید ولی زود به زود پتو هاشو پاره میکنه هی میگم گاز نده زیاد گوش نمیده:/

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸