2777
2789
عنوان

آخرالزمان_منجی جهان🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 87 پست
ببخشید چرا فقط زن ها باید حجاب داشته باشن چرا مرد ها لازم نیست 

اتفاقا مردها باید حجاب داشته باشن 

قران اول ب مردها گفته ک چشم هاتون رو از نامحرم بگیرن

و اینکه زن ها خیلی زیبا هستن اندامشون موهاشون و... 

ب همین دلیل حجاب زن بیشتر ب چشم میاد

مثلا مرها نباید لباس استین بلند بپوشن، شورتک بپوشن و اینکه مرها زیبایی چندانی ندارن خانوم ها خیلی زیباترن

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من جواب میدم  با احترام چون زن ها عین گل هستن لطیف و قشنگ و خلقتشون دلبری کردنه  ...

والا ما هم دوست نداریم شوهر مون رو کسی ببینه 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

عزیزم خداوند برای هر دو جنس حدودی برای حجاب تعیین کرده و حجاب فقط مخصوص خانم هانیست 

منظور دوستمون این هست که در اخر الزمان مردان مثل زنها میشن و زنان مثل مردها 

اتفاقا مردها باید حجاب داشته باشن  قران اول ب مردها گفته ک چشم هاتون رو از نامحرم بگیرن و این ...

کی گفته مرد ها زیبایی چندانی ندارند شما مرد زیبا ندیدی

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

من پارسال شب مبعث پیامبر خواب دیدم که یه جشن بزرگ به پا بود وهمه ی مردم جمع شده بودند حتی یکی از مداح ها ی مشهور رو دیدم که با اسب سفید خیلی زیبا و مزین شده با دسته ای اسب که چند نفر باهاش بودن وارد مجلس شد ومردم تهلیل وصلوات میگفتن ومن فریاد میزدم که ای مردم فریاد بزنید لبیک یا مهدی ومن بلند فقط بین جمعیت دستانم رو بلند میکردم وفریاد میزدم لبیک یا مهدی 

خدایی مرد حجاب کنه؟😐با موی کمش یا فکر کن یه مرد کچل...اصلا بهش میاد؟ خیلی مسخرس !

درضمن مرد ها هم باید حجاب کنن مثلا پوشش خودشون رو حفظ کنن مثل زن ها، لباس درست بپوشن و فقط گردنشون و قسمت مچ دست معلوم باشه و شلوارشون تا مچ پا باشه... این هم اسمش حجاب و پوششه

و البته چون زن ها زیباترن و زینت های زیادی در بدنشون دارن و بیشتر به چشم میاد باید بپوشونن، وگرنه نگاه ابزاری به چشم بقیه میان و این خود آدم رو خیلی میرنجونه و عصبی میکنه...

وگرنه مرد که زیبایی و زینتی نداره، که بخواد بپوشونتش و تحریک کننده هم نیس ، مثلا موی سر یا...

خدا زن ها رو زیبا خلق کرده ، بخاطر همین...

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
کی گفته مرد ها زیبایی چندانی ندارند شما مرد زیبا ندیدی

منظورم اینه زنا اندانشون خیلی هوس انگیز تره، کلا زن ها خیلیی زیبا تر هستن و اینک این گفته خداست ک حجاب رو ارزش زن دونسته خدا حکیم تر و عالم تر از ماست

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
والا ما هم دوست نداریم شوهر مون رو کسی ببینه 

دقیقا درست و طبیعیه 

برای همینه که مردها هم حجاب دارن

زیبایی های اندامشون رو جلوه ندن...ریش بذارن کمی  ...نگاهشون رو کنترل کنن.....کار و تلاش داشته باشن تا هرز نرن ....تو محیط های بد رفت و امد نکنن....

منم یکی از عاشقای امام زمانم ولی خیلی شرمنده اقام خیلی به نظرم اصلا حقش رو ادا نگردیم وبرای همین خیلی دلگیرم بچه هام شب نیمه شعبان بهم گفتن مامان برامون از امام زمان بگو براشون صحبت کردم و توضیح دادم ودلم خیلی برا غربت اقا سوخت نتونستم جلو اشکام رو بگیرم 🥺😔

لازمه،الان مردام دیگه تو داروخونه مقنعه سر میکنن

شوخی نکن توروخدا😂😂😂

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
من پارسال شب مبعث پیامبر خواب دیدم که یه جشن بزرگ به پا بود وهمه ی مردم جمع شده بودند حتی یکی از مدا ...

ای خدا

خوش به حالتون

چه حال خوبی....کاش منم خواب میدیم

دعا میکنم هر دومون لحظه ی ظهور آقا رو درک کنیم و در حکومتشون زندگی کنیم ....اللهم الرزقنا ....