2777
2789
عنوان

آخرالزمان_منجی جهان🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 87 پست

ما هم دوست داریم امام زمان ظهور کنه ولی مردم زمان حمله مغول ها میگفتن آخرالزمان هست یا خیلی از نشانه ها همیشه هست مثلا حفظ دین، دوران امامان هم حفظ دین سخت بوده بازم الان که راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته این دوران 

اکثرا اعتقادشون رو از دست میدن

حلال خدا رو حروم و حروم خدا رو حلال میدونن

زنا از تن فروشی کسب درامد میکنن

ظلم جاری میشه و عدالت برکنار میشه

کشتار زیاد میشه

انشاللع این جمعه بیاید💔💔💔🥺🥺🥺🥺

امیدوارم هرچه زودتر ظهور کنن و چشم ما ب قدم مبارکشون نورانی بشه

دوستان برام دعا کنید ب حق امام غریب مشکلم حل بشه💔

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
بزرگترین آرزوی من اینه که: سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه و سال 1402 همه با هم ظهور امام ز ...

وای چه شود .

قلیم اکلیلی شد 🥺💜

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خیلی سخته این دوران  اکثرا اعتقادشون رو از دست میدن حلال خدا رو حروم و حروم خدا رو حلال میدون ...

انشالله ک حل میشه عزیزم توکل بر خدا 🏵️

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بزرگترین آرزوی من اینه که: سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه و سال 1402 همه با هم ظهور امام ز ...

سلام عزیزدلم برای منم با دل پاکت دعا کن گلم

ایشالله ب هرچیییی خواستی برسییی عزیزم🥹

منم دعاکننننن ترو خدا🥺🥺

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
الاعم ظهور دختر ها پسر میشن پسر ها دختر میشن همون قضیه حجاب ایناها بعد مردم دینشون به سختی حفظ میکنن ...

ببخشید چرا فقط زن ها باید حجاب داشته باشن چرا مرد ها لازم نیست 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
لازمه،الان مردام دیگه تو داروخونه مقنعه سر میکنن

وا

والا ما که ندیدیم حجاب مرد لازمه ما میبینیم ت.ح.ر.یک میشیم ولی هیچ اشاره ای به حجاب مرد ها کسی نمیکنه 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
ببخشید چرا فقط زن ها باید حجاب داشته باشن چرا مرد ها لازم نیست 

ببخشید من جواب میدم 

با احترام

چون زن ها عین گل هستن

لطیف و قشنگ و خلقتشون دلبری کردنه 

ذاتشون برای جذب مرد ...ولی خدای مهربون میگه حجاب برای گوهر زنه ...تا فقط یک نفر اونم با بار مسئولیت بتونه صاحب این گوهر بشه

البته که برای مردان هم حجاب هست