2777
2789
عنوان

آخرالزمان_منجی جهان🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درست و طبیعیه  برای همینه که مردها هم حجاب دارن زیبایی های اندامشون رو جلوه ندن...ریش ب ...

ریش گذاشتن باعث میشه از زیبایی شون کم بشه چه چیز ها میگید😂

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

من خیلی خسته بودم با چشم نیمه باز امدم یه سر به اینجا بزنم فقط برم یهو این تایپیک رو دیدم تمام خستگی و خوابم پرید عاشق همچین تایپیکاییم امیدوارم کاربرا بیشترشون کنن که ان شالله معرفت ها بیشتر بشه وزمینه ظهور اماده بشه 

ریش گذاشتن باعث میشه از زیبایی شون کم بشه چه چیز ها میگید😂

نگفتم از زیباییشون کم میشه

برای مردان بهتره یک مقدار ریش داشته باشن تا موشت صورت و زیر محاسن دیده نشه ..یعنی مثل خانم ها نباشه

البته که ریش در مردها یکی از ملاک های زیباییه 

ممنون عسل خانوم برای منم دعا کنن سرنماز🌱♥

حتما عزیزم 🌸🤍

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
فداتشم ممنون، ی مشکلی دارم دعا کن حل بشه🥹🥺

ان شالله عزیزم هرچی خیر و صلاحتون همون بشه 🌹

من همیشه براخودم هم حاجت داشته باشم میگم خدا هرچی خیر وصلاح همون بشه چون من حکمت هات رو نمیفهمم واز درکشون عاجزم پس خودت خیر صلاحم رو بهتر میدونی یه کاری کن خوشحال بشم از راهی که خودت بلدی 

من پارسال شب مبعث پیامبر خواب دیدم که یه جشن بزرگ به پا بود وهمه ی مردم جمع شده بودند حتی یکی از مدا ...

به به چقدر زیبا 😍😍به امید اون رو زیبا که همه گلها از ته دل بخندن🤍

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بفرمایین، درخدمتم اگر بلد باشم🌱♥

❤️

سوالم حتما اشتباهه فقط تو ذهنم اومده اگه اشکال داره بگین تا پاک کنم، 

یکی اینکه خودمون مردمای عادی چطوری میبینمشون؟ مثلاً در زمان خودمون ظهور کنن خودمون میبینمشون؟ یا فقط از طریق رسانه؟

یه سوال دیگه اینکه اگه مطمئن باشیم که واقعا خودشون هستن قلبا باور داشته باشیم ولی حرفایی که راجبش از قبل گفتن بهمون با اونا هم خونی نداشته باشه یه بخشیش مثلا نه همه، یا دین رو یجور دیگه بگن مثلاً بگن فلان کار که خودمون خیلی باور داریم درسته ولی بگن درست نیست خودمون چیکار باید بکنیم؟ اون موقع خودمون باید بپذیریم؟ 

از وقتی زلزله ترکیه و سوریه اومده همیشه فکرم به این سمته که اخرالزمانه

منم یکی از عاشقای امام زمانم ولی خیلی شرمنده اقام خیلی به نظرم اصلا حقش رو ادا نگردیم وبرای همین خیل ...

الهی 🥺🥺

❤️ سوالم حتما اشتباهه فقط تو ذهنم اومده اگه اشکال داره بگین تا پاک کنم،  یکی اینکه خودمون مرد ...

اتفاقا من هم دارم به همین موضوع فکر میکنم زلزله های شدید ترکیه و...یکی از نشانه های ظهور هست در آخرالزمان زلزله م بلایا زیاد میشن 

نگفتم از زیباییشون کم میشه برای مردان بهتره یک مقدار ریش داشته باشن تا موشت صورت و زیر محاسن دیده ن ...

ببخشید ولی زیبایی های بعضی مردان هم باعث میشه زن ها نسبت به شوهرا شون سرد بشن ای کاش مرد ها هم حجاب داشتن😏

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
اتفاقا من هم دارم به همین موضوع فکر میکنم زلزله های شدید ترکیه و...یکی از نشانه های ظهور هست در آخرا ...

اون موقع که تازه زلزله اومده بود خیلی هم تاپیک میزدن اینجوری میگفتن

آدم میره تو فکر، با خودم میگم اگه فقط چند سال مونده تا دنیا تموم بشه بچه دار نشم 

❤️ سوالم حتما اشتباهه فقط تو ذهنم اومده اگه اشکال داره بگین تا پاک کنم،  یکی اینکه خودمون مرد ...

باید بگم دین رو ب ما اشتباه نگفتن وقتی امام میاد خیلی زیبا تر و ساده تر بیانش میکنن، کل جهان درگیر جنگ بزرگی میشه کشتار شروع میشه و انشاللع اماممون پیروز میشه و باید ب یاری امام بریم از طریق رسانه ها ب همه گفته میشه 

واینکه درباره زلزله سوریه و ترکیه باید بگم موقع اخرالزمان یک سوم مردم جهان از بین میرن و کرونا هم عذاب الهی بوده و شاملش میشه مرگ ناگهانی هم ذکر شده ک مردم براثر مرگ ناگهانی میمیرن مث الان ک خیلی از جون ها فوت میکنن 

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power