2777
2789
عنوان

آخرالزمان_منجی جهان🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 87 پست
❤️ سوالم حتما اشتباهه فقط تو ذهنم اومده اگه اشکال داره بگین تا پاک کنم،  یکی اینکه خودمون مرد ...

اگر ظهور کنن وشما از دوستدارانش باشید میبیندشون و احتیاجی به رسانه نیست ودر روایات گفته شده وقتی چشمامون به چهره اقا میوفته همه ی مردم اون رو دیدن قبلش وباهاش برخورد داشتن ومیشناسنش فقط نمیدونستیم امام زمان واینکه امام زمان خیلی به ما نزدیک وبا ما زندگی میکنه بامردم عادی وبین مردم عادی به نظر خودم چیز دور از ذهنی نیست غبار وبارگناهانمون نمیزاره بشناسیم ایشون رو میبینیم ولی نمیشناسیم واینهاست  غربت امامون و باری که ایشون به دوش میکشن چون نمیتونن خودشون رو معرفی کنن واین بسیار غم انگیزه😔

اون موقع که تازه زلزله اومده بود خیلی هم تاپیک میزدن اینجوری میگفتن آدم میره تو فکر، با خودم میگم ا ...

😅نه عزیزم دنیا فعلا تموم نمیشه هنوز امام زمان ظهور نکرده تازه بعداز ظهور هم ما هنوز دوران ها داریم ..

☺️

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع که تازه زلزله شده بود خیلی هم تاپیک میزدن اینجوری میگفتن آدم میره تو فکر، با خودم میگم اگه ...

دنیا تموم نمیشه عزیزم امام زمین وقتی ظهور میکنه قیامت صغری شکل میگیره قیامتی ک همه ظلم و بدی هارو از بین میبره مردم خوب و باایمان کنار امام سال ها حکم رانی میکنن ازدثاج میکنن بچه دار میشن و متاسفانه امام ما ب دست یک خانم توسط زهر شهید میشه

در زمانی امام حکومت میکنه روایت هست ک انقدررر همه چی ارزون میشه ک یک کیسه طلا بوده امام میگن بزاریدش توی شهر هرکس خواست برداره مدت ها کیسه طلا توی شهر بوده و کسی بهش دست نمیزده میارنش نزد امام میگن ک این طلا رو کسی دست نزده، امام میگن ببرین جلوی در خونه ب تک تک بگین هرکس خواست برداره همه میگن ک ما نیازی نداریم و در اخر امام میگن برای وسایل عمومی شهر اگر نیازه خرج کنین، و اینکه بعد ظهور اگر اشتباه نکنم ما ۷شاخه علوم داریم ک الان فک کنم ۲شاخه از اون رو کشف کردن و امام ۵شاخه بعدی رو اجرامیکنن و هیچ کس هیچ مریضی نخواهد داشت

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
ببخشید ولی زیبایی های بعضی مردان هم باعث میشه زن ها نسبت به شوهرا شون سرد بشن ای کاش مرد ها هم حجاب ...

بله خب 

دیگه خلقت اینه 

بعضی مردا جذاب ترن...پولدارترن ....با اخلاق ترن 

کسی که ازدواج میکنه یعنی به همسرش تعهد داره ....چشمش رو باید رو بقیه ببنده ....

باید بگم دین رو ب ما اشتباه نگفتن وقتی امام میاد خیلی زیبا تر و ساده تر بیانش میکنن، کل جهان درگیر ج ...

منظورم از اشتباه میدونین چی بود؟ الان توی دنیا مسلمانان چند نوع طرز فکر دارن، ولی در نهایت همه مسلمونن و توی کلیات یکی هستن، ولی اگه امام بگن اون بخش که مثلاً راجع بهش اختلاف دارن بگن چیزی درسته که خودمون فکر میکنیم درست نیست و بگن اون گروه درست میگه دیگه خودمون چیکار میکنیم؟ باید بپذیریم؟ 

منظورم از اشتباه میدونین چی بود؟ الان توی دنیا مسلمانان چند نوع طرز فکر دارن، ولی در نهایت همه مسلمو ...

عزیزم دین ما دین اصلی هست 

بهتون پیشنهاد میکنم سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره اخرالزمان گوش بدین واقعاااا عالیههههه

چه طور واسه همین مسئله حجاب برای زنان واجبه ولی برای مردان نه؟ 

برای مردان هم واجبه صدرصد میتونین معنی قران سوره مبارک بقره رو بخونین جواب سوالتون رو میگیرد

عزیزم دین ما دین اصلی هست  بهتون پیشنهاد میکنم سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره اخرالزمان گوش ...

دین که صد در صد، من منظورم توی جزییات بود، همه مسلمونا هم دینشون اسلامیه ولی توی یه سری مسائل جزئی نظرشون فرق میکنه، من تو فکرم این بود شاید بگن از اون جزئیات ها بعضیاش درست نیست و خودمون باید حرفشون رو قبول کنیم یا با چیزایی که از قبل بهمون گفتن بگیم نه، فک کنم نظر شما اینه که قطعا همه چیزایی که خودمون باور داریم قطعا درسته و غیر از این اصلا نمیگن حتی توی جزییات، من میگم شاید یجور دیگه باشه چون وقتی باشن وحدت میشه میگم شاید از همه مذاهب بگن در جزئیات یک سری چیزا برای مذهب خودمون درسته یکسری برای دیگه، از همه مذاهبا با هم ولی یک جور جدید

ببشترشون به نظرم تعدادشون کمه خیر دوست دارم ظهور کنه اما شوقی ندارم چون شناخت درست ندارم نه این ...

این کتاب رو دانلود کنین بخونین بی نظیره.
واقعا آدم عاشق و مشتاق اهل بیت میشه.
لینک دانلود کتاب
هیچکس به من نگفت:
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

احسنت ب امضات خدا قوت عزیزم ...التماس دعا 

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین خوندین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام عزیزدلم برای منم با دل پاکت دعا کن گلم ایشالله ب هرچیییی خواستی برسییی عزیزم🥹 منم دعاکننننن ...

سلام. حاجت روا باشین و در دنیا و آخرت سعادتمند بشین به حق قرآن و اهل بیت.