2777
2789
عنوان

من خیلی ادم بدیم

287 بازدید | 14 پست

خیلی دخترمو امروز محکم زدم تو گوشش و چند بار از صب کتکش زدم از بس اذیت میکنه ۲سالشه سینه رو ول نمیکنه داغونم کرده فقط میگه بغل با این که زینک میخوره اصلا اشتها نداره و فقط ب شیر من افاقه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو اعصابت کنترل داشته باش سخته ولی بچه رو نزن😢😢😢

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

دیگه وقتشه از شیر بگیریش هم به اون آسیب می زنی هم خودت داری دیوونه میشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

عزیزم درکت میکنم آدم دیگه کلافه میشه ولی خب اونم فقط ۲ سالشه دیگه چشم‌باز کرده شما و سینه رو دیده  وابسته شده دیگه کم کم بگیرید از شیر عزیزم غذا خوردنش هم‌درست میشه پسر منم همینطور بود منم گاهی دلم‌نمیومد اونو بزنم خودمو میزدم از ناچاری الان واقعا درکت میکنم خسته ای زودتر از شیر بگیرش بهتر میشه

خوب عزیزم از شیر بگیرش

نمیتونم خیلی وابسته ات باید یکی باشه کمکم 

مثلا یکم ببرمش خونه مامانی جایی 

مامانم دعوا میکنه ک نه باید تا دوسال دوماه بهش شیر بدی تو قران اومده 

بعد کمک نمیکنه اینجام شهر کوچک پارک شهربازی اینا نداره

دقیقا ۶۵کیلو بودم شدم پنجاه کیلو تحمل هیچی ندارم سر صدا اینا ک اصلا

خب دیگه خودتو بیشتر عذاب نده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش