من 17سالمه و دوسالی هست افسردگی دارم آدم اجتماعی هستم اما الان یک ساله حتی نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم یه عالمه مشاوره رفتم،کتاب خوندم،دوره تهیه کردم ولی من همچنان حالم بده درس میخونم ورزش میکنم همه اینکار ها رو میکنم ولی افسردم حتی تو مدرسه هم یه گوشه می شینم و دوستی ندارم احساس خلأ میکنم حوصله این وضعیتم کا الان خیلی طولانی شده رو ندارم دیگه....
از یه طرف میگی ادم اجتماعی هستی از ی طرف میگی دوستی نداری
بشین برا اینده ت برنامه بریز. بندیس دوست داری ۱۰ سال بعد کجا با چ شرایطی باشی
دوست داری ب چیا برسی
هدف داشته باش
برا رسیدن بهشون بجن و تلاش کن
این حالت هم افسردگی نیست بیشتر تغییرات هورمونیه و گذرا. دنبال ترحم و توجه نباش چون همه اخر سر میرن سراغ زندگی خودشون و تو اگر فقط ب توجه دیگران وابسته باشی یجا نابود میشی پس رو پات وایسا و با اعتماد بنفس اینده ت رو بساز.
من وسواسفکری دارم و سوالای الکی تو ذهنم میاد مثل من کیم و این حرفا شرایطش رو ندادم برم دکتر و روانشناس باید چیکار کنم کنکوری هم هستم درس دارم اصلا زندگیم مختل شده چیکار کنم بخدا انقد گریه کردم . نمیتونم درس بخونم من ۴ ماه دیگه کنکور دارم مشاور نمیتونم برم واقعا اصلا نمیتونم به خانواده بگم چون میدونم فایده نداره درد بدیه هیچ وقت خوب نمیشم؟ لطفا اگه ایدی مشاوره تو تلگرام میدونید که بشه چت کرد بهم بگید .
از یه طرف میگی ادم اجتماعی هستی از ی طرف میگی دوستی نداری بشین برا اینده ت برنامه بریز. بندیس دوست ...
گفتم الان یک سالی هست نمیتونم به خوبی ارتباط برقرار کنم و دوستی هم ندارم
دنبال توجه و ترحم هم نیستم فقط از وضعیتم خسته شدم لطفا تحقیق کنید افسردگی میتونه خودش رو به شکل پر کاری و نگرانی راجب آینده هم نشون بده و توضیح هم دادم که این وضعیتم یک ماه و دو روز نیست که زود گذر باشه اما بازم ممنون از نظرتون
با دوستات گردش میری؟ خانواده ات واست وقت میذاره؟ دوستی داره که باهاش درد و دل کنی ؟
اصلا دوستی ندارم دیگه نمیتونم تو یه جمع بیشتر از نیم ساعت بمونم ولی خداروشکر بله خانوادم خوبن توان درد و دل کردن رو ندارم متاسفانه چون هیچ کس وقتی حالت منو می بینه باورش نمیشه چقدر وضعیتم افتضاحه از این دسته افرادی هستم که خوب و قوی نشون میدم اما از درون در حالت فروپاشی ام
عزیزم از رشته تحصیلی راضی هستی ؟ خانواده زیاد فشار بهت نمیارن ؟ استرس کنکور و ازمون هفتگی نداری ؟ ...
اره از رشتم راضیم علاقه و آرزوی خودم بوده خانوادم بهم کاری ندارن و خوبن باهام استرس درس ها رو هم در حد نرمال دارم آدم تلاش گر و فعالی هستم ولی متاسفانه افسردم موزیک رو هم حتما امتحان میکنم ممنون از راهنمایی تون❤️