2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 23 پست
اصلا دوستی ندارم دیگه نمیتونم تو یه جمع بیشتر از نیم ساعت بمونم ولی خداروشکر بله خانوادم خوبن   ...

پس حق داری افسرده بشی ببین واقعا دوست خیلی رو آدم تأثیر می‌ذاره مخصوصا اگه همشهری باشید سعی کن یدونه پیدا کنی 

اینجوری خودتو نابود می‌کنی 

اگه دیدی آنلاینم بگو برو درستو بخون کنکوری بدبخت
عزیزم کسی که افسردگی داره، منتظر تولدش نیست. شما تیکر تولد زدی. و امضات هم هدفتو نوشتی. پس یه سری عل ...

مممنونم از کامنت تون ولی تصور مون راجب فردی که افسرده هست چیه؟

آیا حتما باید هیچ کاری نکنه و یجا بشینه از همچی حالش بهم بخوره و به روی خودش بیاره یا با همه بد باشه؟ معمولا اینا تصوراتی هست که راجب یک فرد افسرده که افسردگی شدید داره به ذهن میاد ولی من جوریم که هدف دارم تولدم هم چون عاشق ماه فروردین هستم رو خیلی دوست دارم و تیکرش رو گذاشتم اما دو ساله دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم همیشه از درون خودم احساس فروپاشی میکنم و فقط روز ها خودم رو سرگرم میکنم که فقط بگذره قبلا به مامانم میگفتم اگه برم یجا دیگه برا زندگی حالم خوب میشه یک هفته به یه شهر دیگه رفتم ولی دیدم بازم حالم بده 

از خانوادم هم دور شدم ببینم میتونم خوب بشم یا نه بازم تغییری در من ایجاد نشد افسردگی به شکل های مختلفی وجود داره.....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس حق داری افسرده بشی ببین واقعا دوست خیلی رو آدم تأثیر می‌ذاره مخصوصا اگه همشهری باشید سعی کن یدونه ...

قبلا دوست خیلی زیاد داشتم ولی خیلی یهویی تموم شد و من تو جمع ها ساکت شدم الان بهترین دوستم که از بچگیم باهم بودیم چند روز پیش اومد کنارم و من یادم رفته بود چطور باید رفتار کنم چی بگم و مضطرب شدم دلم میخواست زود برم خونه😶آخرش هم گفتم باید برم جایی و مامانم گفته برگردم و ازش خداحافظی کردم

مممنونم از کامنت تون ولی تصور مون راجب فردی که افسرده هست چیه؟ آیا حتما باید هیچ کاری نکنه و یجا بش ...

اصرار نداشته باش که افسردگی داری این خودش نصفه راه درمانه عزیزم. کسی افسرده هست که انگیزه نداشته باشه، شما داری خداروشکر.... این حالتی که داری، بحران سن میتونه باشه و قول میدم برطرف میشه گلم....برای انسان صلوات فرستادم و امیدوارم هر چه زودتر بهبودی کامل حاصل بشه

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند
اره واقعا مث اب رو اتیش بود ... امیدوارم حالت خیلی زود خوب شه ❤

ممنونم 

خودمم خسته شدم اینقدر همچی رو امتحان کردم و تغییری که انتظارش رو داشتم پیش نیومد خوشحالم که حالت خوب شده امیدوارم روز به روز عالی تر بشی❤️