2777
2789

نه با شما نباشه با کی باشه. عقد عین ازدواجه. مگه اینکه طرفت عوضی باشه که در اون صورت فرق نمیکنه هر وقت باهاش باشی باید جدا شی چه تو عقد چه تو عروسی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اره چون اومدم و دورازجون همو نخواستین یا مشکلی پیش اومد بعد دختره ضرر کرده

خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طلاق میگیرن🤔

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طل ...

میدونم ولی تو فرهنگ ایرانیا اینجوریه دیگ 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

اینا که میگن مرد صبر کنه مردا معمولا صبر نمیکنن دنبال راههای دیگه میرن.اون وقت چطوری اون مرد رو جمع کنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

صد درصد غلط 

چون مشخص نیست شاید خدا نکرده هزار تا اتفاق بیفته 

دختر خواهرم من تو عقد طلاق گرفت و متاسفانه رابطه داشته 

برای پسر جیزی نشد ولی برای این مشکل داره 

چون اگر دختر بود شناسنامه درست میکردن 

2790
2778
2791
2779
2792