2777
2789

با توجه ب تجربه خودم خيلي اشتباهه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودم نمیپسندم شمام فرهنگ خانواده و شهرتم درنظر بگیر بعدتصمیم بگیر 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
درست و غلطی وجود نداره   بعضیا تو فیلم ها و نی نی سایت  دارن   ولی ما با اینکه اصلا ...

اره عزیزم منم دوسال عقد بودم همیشه وهمه جا وهمه وقت باهم بودیم ولی رابطه کامل نداشتیم تازه  من ایقد ترس داشتم تا یک ماه بعد از عروسی هنوزم باکره بودم   .....

برا‌من‌ نکرد😅

من خودم بچه بودم خدلیی اونم خیلی صبوری کرد الان 13ساله ازدواج کردیم، اگه همچی اوکیه موردی نداره بنظرم زودتر برید سر زندگیتون تا باردارم نشدی😅

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
 خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طل ...

فرقش اینه ک اگه ایشون باکره باشن اسم آقا ب کلی از شناسنامه ش پاک میشه و ایشون برای ازدواج بعد مشکلی نداره چون اگه دختری مهر طلاق تو شناسنامه اش باشه هر کسی واسه خواستگاری نمیاد 

میگن نه ولی من الان دوساله عقدم کدوم مردیه که دوسال صبر کنه؟؟

من یه دوستم گفت بیچاره شوهرم سه سال دویت بودیم یه سال نامزد یه سالم عقد دیگه بیچاره تا دستش برسه دیگه ...... چقدر خودداری کرده    

من تازه توی این سایت متوجه شدم بعضیا به دوران عقد میگن دوران شناخت 

عزیزان اون واسه قبل عقده بعد از عقد میشی زن طرف 

با شما نباشه با کی باشه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

والا منم سه سال عقد بودم شوهرم ازم رابطه نخاست تا بعدازعروسی و خییییلی هم تو رابطه گرم هست اگر هرروز بدمش میخاد. قبلشم6سال دوس بودیم ولی رابطه نخاست 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه..♥️ ️🌙♥️• ️  اگر دوستش داری، بهش بگو. پانتومیم که بازی نمی‌کنين!  ‌‌‌ ️😉🤣   اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :)😐😐 ️من قبل از اینکه به کسی بی‌احترامی کنم بهش احترام گذاشتم. اینو خوب یادت باشه :)) ️🤔😎بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيس آدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه! ️😝😝حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد ️پس بیخیال بقیه همیشه خودت باش🙂🙂༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️پس امید داشته باش ب لطفش و حکمتش، من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍
 خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طل ...

میگن اگ تو عقد جدا شی و دختر باشی اسمشو برمیدارن از شناسنامه کلا 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍