درست و غلطی وجود نداره بعضیا تو فیلم ها و نی نی سایت دارن ولی ما با اینکه اصلا ...
اره عزیزم منم دوسال عقد بودم همیشه وهمه جا وهمه وقت باهم بودیم ولی رابطه کامل نداشتیم تازه من ایقد ترس داشتم تا یک ماه بعد از عروسی هنوزم باکره بودم .....
خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طل ...
فرقش اینه ک اگه ایشون باکره باشن اسم آقا ب کلی از شناسنامه ش پاک میشه و ایشون برای ازدواج بعد مشکلی نداره چون اگه دختری مهر طلاق تو شناسنامه اش باشه هر کسی واسه خواستگاری نمیاد
والا منم سه سال عقد بودم شوهرم ازم رابطه نخاست تا بعدازعروسی و خییییلی هم تو رابطه گرم هست اگر هرروز بدمش میخاد. قبلشم6سال دوس بودیم ولی رابطه نخاست
'خوشبَختی' یَعنی : بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه..♥️ ️🌙♥️• ️ اگر دوستش داری، بهش بگو. پانتومیم که بازی نمیکنين! ️😉🤣 اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :)😐😐 ️من قبل از اینکه به کسی بیاحترامی کنم بهش احترام گذاشتم. اینو خوب یادت باشه :)) ️🤔😎بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيس آدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه! ️😝😝حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد ️پس بیخیال بقیه همیشه خودت باش🙂🙂༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️پس امید داشته باش ب لطفش و حکمتش، من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍
خطبه عقد ک خونده شده دیگه فرقش با عروسی چیه اینطوریم طلاق میگیرن بعد از عروسیم همو نخان طل ...
میگن اگ تو عقد جدا شی و دختر باشی اسمشو برمیدارن از شناسنامه کلا
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍