2777
2789
عنوان

کیا از پرورشگاه بچه اوردند ؟ چجوری باید باهاشون برخوردشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41192 بازدید | 170 پست
بچه‌ها بنظرتون میشه بچه اوردو کسی نفهمه حتی خونواده ها

اگه نوزاد باشه اره 

تو یه فیلم که اینکارو کردن 😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به شرایط خودت کوچیکه رو بیار فعلا دخترت کوچیکه فکر میکنه واقعا داداششه بچه هم متوجه ماجرا نمیشه که ناراحتی پیش بیاد واسش

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
[QUOTE=279025097]الان ی خانومی بهم شماره داد ک توی جایی کسی بچه پنجمشه میخواد رد کنه پول میگیره ولی، ...

به نظرمن شانس اون ۱ ساله بیشتره که یکی دیگه برش داره اما ۴ ساله شانس کمتری داره ۴ ساله رو بیارین

کاش یک ساله رو من میتونستم بیارم😥

استاتر خیییییلی دل بزرگی دارین.

خدا خیلی دوست داره.

چجوری میگن سخته بچه آوردن از پرورشگاه و نمیدن به کسی...

یکساله رو بیار فاصله سنیش با دخترت زیاد باشه بهتره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نه خب دختر دارن خوبه پسرم داشته باشن شیرینی هردوتا رو بچشن هر دوتاش خوبه

اول اینکه باید به آینده هم فکر کنن  بعد موضوع محرم نامحرمی هستش ،پسر سرکش هست بعد ها متوجه میشه والدین اصلی خودش نیستن صددرصد واکنش نشون میدن الان خیلی ها متقاضی دختر هستن بهشون نمیدن 

ببخشید تک تک جواب نمیدم هر دو بچه پسر هستن بچه خودم دختره 

هم خودم هم‌شوهرم واقعا دوس داریم خانواده هامون مشکل ندارن پدزشوهرم هزینه چند تا بچه یتیم رو میده بابای خودمم همینجوره اتفاقا خوشحال شدن پدرشوهرم باهامون اومد دید بچه هارو .

اصلا گیجم نمیدونم چکار کنم ؟

از نظر فرق نداشتن که به خودم وشوهرم اطمینان دارم ‌

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

اینا رو در نظر بگیرین برای ۴ ساله 

۴-۱ ساله بیشتر سنش به دخترتون میخوره

۴-۲ ساله با شما انس گرفته

۴-3 ساله ترتیب شده و نمیتونین شما رفتارش رو تغییر بدین

۴-5 ساله داره سنش میره بالا و کسی دیگه سرپرستیشو نمیگیره

اینا برای ۱ ساله

۱-۱ ساله رو میتونی به شیوه خودت ترتیب کنی

1-2 ساله از دخترتون کوچیکتر و با دخترتون هم میتونه انس بگیره 

1-3 ساله سنش هنوز کمه و ممکنه کسی دیگه سرپرست ای اش رو به عهده بگیره

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
کاش یک ساله رو من میتونستم بیارم😥 استاتر خیییییلی دل بزرگی دارین. خدا خیلی دوست داره. چجوری میگن ...

فدات گلم اره شرایطش سخته ما یک سال وخورده ای پیگیر بودیم وخونمون قیمتش خیلی زیاده نصفشو‌میخوایم بزنیم نامش 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
اول اینکه باید به آینده هم فکر کنن  بعد موضوع محرم نامحرمی هستش ،پسر سرکش هست بعد ها متوجه میشه ...

از اون ورم دختر با همسر این خانم نامحرم میشن،نمیشه گفت واقعا ما داریم تو فامیل پسرایی که از دختر مهربون ترو اروم ترن کمک پدر مادر میکنن به تربیت و ذات اون بچه بستگی داره 

خالی
ببخشید تک تک جواب نمیدم هر دو بچه پسر هستن بچه خودم دختره  هم خودم هم‌شوهرم واقعا دوس داریم خا ...

به نظر من یکساله رو بردار تا دخترت احساس کنه نی نی اومده تو خونتون و یه داداش کوچولو داره قطعا خیلی راحت تره 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز