2777
2789
عنوان

کیا از پرورشگاه بچه اوردند ؟ چجوری باید باهاشون برخوردشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41186 بازدید | 170 پست
نه شبیه باباش که نیس شبیه خواهر شوهرممه 

بسلامتی پس به یارون شوهر رفته

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بسلامتی پس به یارون شوهر رفته

اره خخخخ شوهرم نبود تو حاملگیم از بس با خواهرش بودم شببه اون شده

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام عزیزم. من دربارهٔ به سرپرستی گرفتن بچه از پرورشگاه سرچ کردم و به تاپیک شما رسیدم. هنوز هستید نی‌نی‌سایت؟

من دو تا دختر دارم و مایلم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم.

چند تا سوال داشتم از خدمتتون. ممنون میشم جواب بدید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟