2777
2789
عنوان

کیا از پرورشگاه بچه اوردند ؟ چجوری باید باهاشون برخوردشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41186 بازدید | 170 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چون دختر هم داری و اون بچه پسره به تفاوت سنی حتما دقت کن که در اینده مشکلات و دغدغه احتمالی به حداقل ...

اره بنظر منم اون ۱ ساله بهتره اما دلم برا اون ۴ ساله هم میسوزه😭😭

خالی
دخترم سه ونیم  اخه اون یک سالهه خیلی کوچولو گناه داره دلم براش سوخت شیشه بچه افتاد بعد گریه می ...

انشاالله خدا بهت از هر چیزی بهترینشو بده 

خیر ببینی بحق حضرت زهرا(س)

کوچیکه هنوز عادت نداره به اونجا 

بیشتر نیاز داره به مادر در حال حاضر 

دخترت وقتی یه داداش کوچولو گیرش بیاد کلی خوشحال میشه 

اگه ۴ ساله رو بیاری هر روز با هم دعواشونه 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خودش تو چهارساله و یکساله مونده الان فکر اینم بهش اضافه نکن 🤕

آخه نوزاد گرفتن خیلی بهتره بنظرم، قشنگ حس میکنه ک مادرشه باز خودش میدونه کسی مجبور نکرده ک

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

عزیزم چه روح ودل بزرگی دارین.من تصور فرزند دوم برام سخته ازفکرش دارم روانی میشم ولی میدونم شوهرم دختر میخواد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

به نظرم چهار ساله گناه داره

اصولا همه دوست دارن نوزاد و بچه کوچیک داشته باشن

هم میگی با شوهرت اروم شده

هم سنش به دخترت نزدیکه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
ووواااییی نگو وووو... دلم میره ک

پس واقع بینانه و عاقلانه برو جلو 

امیدوارم خدا بهت کمک کنه و همون بهزیستی بهتون یه بچه بده 

کار قانونی انجام بده تا فردا صد تا صاحب پیدا نکنه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

[QUOTE=279025097]الان ی خانومی بهم شماره داد ک توی جایی کسی بچه پنجمشه میخواد رد کنه پول میگیره ولی، میخوای درخواست ب ...[/QUOTE

عزیزم من بچه مبخوام‌مامان با نداشته باشه که وقتی وابسته شدم بهش یهو‌ سروکله مامان باباش پیدا نشن 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .