من یه دختر دارم ولی دیگه بچه دار نمیشم وپارسال رفتیم تقاضا دادیم وپرونده تشکیل دادیم ونصف یه خونه باید بزنیم به نام بچه .
صبح زنگ زدن بریم وکارهای مربوط به بچه رو انجام بدیم .
یه پسرچهار ساله با یه پسر یک ساله انتخاب ما بود از یه طرف دلم واسه یکساله میسوزه کوچوله گناه داره بمونه اونجا واز طرفی اون چهار ساله وقتی رفتیم اونجا گریه میکرد شوهرم بغلش کرد اروم شد وشروع به بازی کرد موندم چکار کنم ؟کمکم کنین اصلا باید وقتی بیاد خونمون چکار کنم ؟
ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂