2777
2789

یکی از همکارام بنظرم آدم خوبی بود ،منم باهاش خوب بودم جلوم ازم تعریف می‌کرد 

گاها شوخی میکردم باهاش اونم در حد معمولی 

الان شنیدم رفته پیش بقیه همون شوخی منو  به همکار دیگم گفته و گفته از دست خانم ناراحت شدم

یا مثلا وقتی از کس دیگه ای غیبت میکردن منم با شوخی فقط یچیزی گفتم حالا رفته اونو به همون همکارم گفته ،درحالی‌که همه همون حرفو زدن ،فقط رفته حرف منو گفته با اینکه منظوری نداشتم

خیلی ناراحتم ..

چه آدم دورویی

ارتباطتو درحد سلام کن باهاش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد در ظاهر باهام خوب بود که فک نمیکردم اینجوری باشه

ارتباطتو محدود کن باهاش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بقیه همکارا چی ،با خودم میگم اونا نکنه اینجوری باشن ،منکه نمیدونم  انقد از کار بدم اومده بخاطر ...

اصلا کلا زیاد صمیمی شدن با آدما اشتباهه، در حد سلام خوبی چخبر؛ همین؛ بقیش دیگه مزخرفه

اره واقعا ،بعضی وقتا از دستم در میره  اگه پشت سرم بگن خانم نچسبه چی

بذار بگن 

خودت و آرامشت خیلی مهم تره