negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 عنوان میشه بیاین:) 281 بازدید | 35 پست من از الان استرس گرفتم سال دیگه که میرم دهم مدرسه عادی نرم ۹ سال تو مدارس عادی درس خوندم اصلا خوب نبوده شاهد امتیاز میخاد که ندارم نمونم انقدر درسام خوب نیس واسه رشته تجربی غیر دولتی پولشو نداریم موندم چه غلطی بکنم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست 1401/12/20 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vaiolin عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 12 سال دهم و تو مدرسه عادی بگذرون سال بعدش که میری یازدهم ی ازمون میان پایه هست واسه نمونه دولتی تعداد متقاضی کمتره شاید قبول بشی
کفشدوزکک عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 154 درس بخونمن نمونه دولتی میخونمخودمو نوشتم و تیکه پاره هم نکردمخوب سر کلاس گوش دادم و درسای عادی رو مثل همیشه خوندممعدلم شد ۱۹/۷۶
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9839 نمونه ازموناش سخت نیست بشین خود کتاباتو خوب بخون اگه میخوای بری مدرسه خوب ، خوب باید درس بخونی کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
rehhoo عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 97 نمونه قبول شدن اصلا سختی نداره. کتابارو فقط با دقت بخون و ازمونای کتاب ۳۱ استانو بزن . من نمونه درس میخونم مدرسشم خیلی خوبه و یه کسایی توش قبول شدن که اصلا ادم باورش نمیشه . بشین برا نمونه بخون از الان وقت خیلیییی خوبیه که بتونی
آماریس عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3221 میگه برا نمونه نمیتونم بعد شما میگی تیزهوشان :/ چرا نمیتونی؟ غیر ممکن زمان میبره ...
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 درس بخون من نمونه دولتی میخونم خودمو نوشتم و تیکه پاره هم نکردم خوب سر کلاس گوش دادم و درسای عادی ... تعداد فبولی های مدارس نمونه تو شهر ما پایینه با معدل ۲۰ ام قبول نشدن از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
آفتابگردون۶۰ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1134 عزیزم بخون که نمونه قبول بشی امتیاز هم داشتی برا شاهد ،خبری نیست به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 نمونه ازموناش سخت نیست بشین خود کتاباتو بخون کتاب کمک درسی هم بگیری قبولی اگه میخوای ب ... نمیشه خیلی باید بخونی برای نمونه پارسال مدرسه ما حتی یه نفر قبوبی برای نمونه تجربی نداش مگه اینکه انسانی از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 عزیزم بخون که نمونه قبول بشی امتیاز هم داشتی برا شاهد ،خبری نیست شهر ما شهاد بهتر از نمونس از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
آماریس عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3221 من درباره خودم نگفتم درباره اسی میگم خوب ازمون تیزهوشان از نمونه سخت تره بعد اس ... اها متوجه شدم ... غیر ممکن زمان میبره ...
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 نمونه قبول شدن اصلا سختی نداره. کتابارو فقط با دقت بخون و ازمونای کتاب ۳۱ استانو بزن . من نمونه درس ... انسانی خوبه به نظرت؟ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست