negaarr مدیر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 عنوان میشه بیاین:) | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست من از الان استرس گرفتم سال دیگه که میرم دهم مدرسه عادی نرم ۹ سال تو مدارس عادی درس خوندم اصلا خوب نبوده شاهد امتیاز میخاد که ندارم نمونم انقدر درسام خوب نیس واسه رشته تجربی غیر دولتی پولشو نداریم موندم چه غلطی بکنم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست 1401/12/20 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rehhoo عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 97 ولی به جاش تجربی زیر شاخه های بیشتری از انسانی داره اره خب بستگی داره چی بخوای. منظورم از سختی رقابت برای رشته های تاپ بود مثل دندون و پزشکی و پیرا پزشکی
sara0717 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 5615 به نطر من غیردولتی که بهتره اره خوبهولی من با همکلاسی هام مشکل دارم میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4747 اره خب بستگی داره چی بخوای. منظورم از سختی رقابت برای رشته های تاپ بود مثل دندون و پزشکی و پیرا پزشک ... نه من اگه برم تجربی به خاطر پرستاری و دبیری و ایناس برای انسانیم دبیری و حقوق از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
کفشدوزکک عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 154 تعداد فبولی های مدارس نمونه تو شهر ما پایینه با معدل ۲۰ ام قبول نشدن کجایی مگه
کفشدوزکک عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 154 چجور مدرسه ای؟ یه مقدار بیشتر از دولتی پول میگیرهمثلا پارسال ۸۰۰ اینا گرفتن
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9467 واقعا؟ چه عجیب چه رشته ای؟ انسانی..تنها مدرسه ی نمونه ی شهرمونم بود از شهرهای دیگه هم بودن ..ولی قبول شدم ... فقط دوران مدرسه خیلی درس میخوندم ولی برا این جدا درس نخوندم تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚