2777
2789
عنوان

میشه بیاین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست
مدارس هیئت امنایی هم خوبن پول کمتر میگیرن ک بهتر از دولتین

چجور مدرسه ای؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی تو اینجوری میگی کنکور و میخوای چیکار کنی؟  اگه هدفت کنکور نیست پس از الان بشین هنری ...

نمونه انسانی تا یه جاهایی مطمئنم از قبولیش 

ولی تجربی اصلا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
انسانی خوبه به نظرت؟

انسانی که خیلیی راحت تر قبول میشی . ولی برا تجربیم احتمال قبولیت بالاس البته اگه شروع کنی بخونی ولی اگه دلت روی تجربیه نرو انسانی به خاطر فقط مدرسه

جدی ؟ من برا پسرم که پرس و جو میکنم میبینم نمونه بهتر از شاهده  به هر حال انشالله موفق بشی عز ...

بله 

ممنون

انسانی که خیلیی راحت تر قبول میشی . ولی برا تجربیم احتمال قبولیت بالاس البته اگه شروع کنی بخونی ولی ...

نه تو دوتاش شک دارم بین تجربی و انسانی 

البته بستگی به شهرتونم داره که چه تعداد مدارس نمونه داره و رقابت چجوریه. من مشهدم و خب تعداد مدارس ن ...

من نیشابورم شهر کوچیکه ولی خو تعداد نمونه ها کمه و یک مدرسه توشون بهتر از بقیس

نه تو دوتاش شک دارم بین تجربی و انسانی 

ببین اگه به خودت اعتماد بالا داری بیا تجربی. من تجربی میخونم و اون چیزی نیست که فکر میکردم ینی دوسش دارما ولی رقابت عجیب وحشتناکههههه ۹۰ درصد باهوشا و درس خونا ریختن تو این رشته و قبولی توش کار حضرت فیله

سال دهم و تو مدرسه عادی بگذرون سال بعدش که میری یازدهم ی ازمون میان پایه هست واسه نمونه دولتی تعداد ...

جدی هس؟

از کی و کجا باید اقدام کنیم؟

من دهمم ولی این مدرسه م ک غیردولتیه رو دوس ندارم میخام برم نمونه اگ خدا بخاد

سال دیگ یازدهمم،کی باید اقدام کنم واسه اون ازمون ک گفتید؟

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

من نمونه خوندم حقیقتا فقط خواست خدا بود که قبول شدم 😐😂 یه روز قبل آزمون فهمیدم تاریخش کیه دریغ از یه دونه تست سر جلسه هم نمیدونستم نمره منفی داره یعنی نمی‌دونم چجوری قبول شدم ولی عاشق مدرسه م بودم خیلی خوب بود 🥺

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین اگه به خودت اعتماد بالا داری بیا تجربی. من تجربی میخونم و اون چیزی نیست که فکر میکردم ینی دوسش ...

ولی به جاش تجربی زیر شاخه های بیشتری از انسانی داره 

من نمونه خوندم حقیقتا فقط خواست خدا بود که قبول شدم 😐😂 یه روز قبل آزمون فهمیدم تاریخش کیه دریغ از ...

واقعا؟ چه عجیب 

چه رشته ای؟

جدی هس؟ از کی و کجا باید اقدام کنیم؟ من دهمم ولی این مدرسه م ک غیردولتیه رو دوس ندارم میخام برم نم ...

به نطر من غیردولتی که بهتره