2777
2789
عنوان

سفر نوروزی

765 بازدید | 49 پست

خوابم نمیبره بیاین صحبت کنیم 🙈

شما امسال سفر میرید ؟

چقدر زود سفرا شروع شد خیلیا مرخصی گرفتن رفتن یا همین روزا میرن چون ماه رمضان میشه ۴فروردین

خونه ام همش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا ما ک جایی نمیریم ولی تصمیم گرفتیم با شوهری حسابی خوش بگذرونیم

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

نه ما مهمون داریم از راه دور

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

خوش بگذره 😍 خونه هم کیف میده

من نمیخوام اقوام رو ببینم و گرنه خونه بشدت عالیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من تهرانم بیشتر از همه جا اردبیل رو دوست دارم ولی عید خیلی سرد میشه🥶 شوهرم میگه دو سه روز بریم شما ...

عزیزم 😍 منم اردبیل خیلی دوست دارم

ولی چک کنین هوا شناسی روزاش خوبه شباش مه و سرد میشه 😍

تهران که عالیههه تا ۲۰ فروردین ❤️ 

ما تهرانیم و تنها زمانی از سال که تهران زیباست همین ایام عیده که خیلی خلوت می‌شه. دیگه بچه مدرسه‌ای هم ندارم، سفرهامون رو برای اردیبهشت برنامه‌ریزی کردیم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.