2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین ی لحظه

114 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من پنج هفته و سه روزمه 

خودم حساب کردم از اولین روز آخرین پریودی

بتا دادم یه هفته پیش ینی ۴هفته و ۲ روز 

شد ۱۰۱۲

الان برم دکتر برام چه سنویی و چ آزمایشی مینوسبه؟؟؟

لازمه برم؟

یا صبر کنم تا تشکیل قلب.؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار سنگین نکن استراحت کن مراقب خودت باش ورزش سنگین نکن آرامش داشته باش تا ۹ هفته برو که صدای قلبشم ب ...

عه پس الکی نرم الان 

باشگاه میتونم برم؟؟

تردمیل الپیتکال و دوچرخه کار کنم؟

ینی برم دکتر آزمایشی و سنویی چیزی دکتر نمینویسه ک لازم باشه بدم؟؟؟

دکتر برو سونو واست بنویسه ولی صبرکن زوووود نرو چون اگر زود بری ممکنه تشکیل نشده باشه و استرس بگیری ،بعدش ی آزمایش چکاپ برات می‌نویسه 

دکتر برو سونو واست بنویسه ولی صبرکن زوووود نرو چون اگر زود بری ممکنه تشکیل نشده باشه و استرس بگیری ، ...

خوب میشه همون هشت هفتگی برم دکتر گ سنو هم مینویسه فرداش انجام بدم؟؟؟

عه پس الکی نرم الان  باشگاه میتونم برم؟؟ تردمیل الپیتکال و دوچرخه کار کنم؟

نه نرو باشگاه باید استراحت کنی ۳ ماه اول خیلی زمان حساسیه باید مراقب تغذیت باشی حرکتات باشی چیز سنگین بلند نکنی کار سنگین نکنی 

نه نرو باشگاه باید استراحت کنی ۳ ماه اول خیلی زمان حساسیه باید مراقب تغذیت باشی حرکتات باشی چیز سنگی ...

وای من اصلا رعایت نمیکنم ی عالمه خم راست میشم‌روی شکم میخوابم کلا نمیفهمم چرا اینجوریم

ی خانومی همینجا تاپیک زده بود باردارم طناب زدم به خونریزی افتادم و لخته بچم سقط شده ، خیلی باید مراق ...

اره طلاب ک خیلی بده ولی فک کنم در حد پیاده روی روی تردمیل مشکلی نیست چون ماه اول بارداری نمیدونستم ک ت باشگاه وزنه های ۳۰ کیلویی بر میداشتم

وای من اصلا رعایت نمیکنم ی عالمه خم راست میشم‌روی شکم میخوابم کلا نمیفهمم چرا اینجوریم

روی شکم خوابیدن مهم نیست ، خم و راستم الان خیلی مهم نیست ولللللللییییی هرچی بیشتر هوای خودتو بگیری خودت راحت تری و سالمممممممم تر