2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین ی لحظه

114 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من پنج هفته و سه روزمه 

خودم حساب کردم از اولین روز آخرین پریودی

بتا دادم یه هفته پیش ینی ۴هفته و ۲ روز 

شد ۱۰۱۲

الان برم دکتر برام چه سنویی و چ آزمایشی مینوسبه؟؟؟

لازمه برم؟

یا صبر کنم تا تشکیل قلب.؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار سنگین نکن استراحت کن مراقب خودت باش ورزش سنگین نکن آرامش داشته باش تا ۹ هفته برو که صدای قلبشم ب ...

عه پس الکی نرم الان 

باشگاه میتونم برم؟؟

تردمیل الپیتکال و دوچرخه کار کنم؟

ینی برم دکتر آزمایشی و سنویی چیزی دکتر نمینویسه ک لازم باشه بدم؟؟؟

دکتر برو سونو واست بنویسه ولی صبرکن زوووود نرو چون اگر زود بری ممکنه تشکیل نشده باشه و استرس بگیری ،بعدش ی آزمایش چکاپ برات می‌نویسه 

دکتر برو سونو واست بنویسه ولی صبرکن زوووود نرو چون اگر زود بری ممکنه تشکیل نشده باشه و استرس بگیری ، ...

خوب میشه همون هشت هفتگی برم دکتر گ سنو هم مینویسه فرداش انجام بدم؟؟؟

عه پس الکی نرم الان  باشگاه میتونم برم؟؟ تردمیل الپیتکال و دوچرخه کار کنم؟

نه نرو باشگاه باید استراحت کنی ۳ ماه اول خیلی زمان حساسیه باید مراقب تغذیت باشی حرکتات باشی چیز سنگین بلند نکنی کار سنگین نکنی 

نه نرو باشگاه باید استراحت کنی ۳ ماه اول خیلی زمان حساسیه باید مراقب تغذیت باشی حرکتات باشی چیز سنگی ...

وای من اصلا رعایت نمیکنم ی عالمه خم راست میشم‌روی شکم میخوابم کلا نمیفهمم چرا اینجوریم

ی خانومی همینجا تاپیک زده بود باردارم طناب زدم به خونریزی افتادم و لخته بچم سقط شده ، خیلی باید مراق ...

اره طلاب ک خیلی بده ولی فک کنم در حد پیاده روی روی تردمیل مشکلی نیست چون ماه اول بارداری نمیدونستم ک ت باشگاه وزنه های ۳۰ کیلویی بر میداشتم

وای من اصلا رعایت نمیکنم ی عالمه خم راست میشم‌روی شکم میخوابم کلا نمیفهمم چرا اینجوریم

روی شکم خوابیدن مهم نیست ، خم و راستم الان خیلی مهم نیست ولللللللییییی هرچی بیشتر هوای خودتو بگیری خودت راحت تری و سالمممممممم تر