2777
2789
عنوان

بهش بگم من بودم یا ن؟؟

241 بازدید | 17 پست

هفته‌ی پیش شب در مدرسه داشتیم منم رفتم 

ب دوستام گفتم من ی پسرع رو یکساله دوست دارم بعد میخواستیم باهم اوکی بشیم اما نشد(لاف زدم)، حالا بیاین بهش زنگ بزنیم ببینم پا میدع یا ن 

وقتی زنگ زدیم ی دوبار گفت شما شما اما دوستم ک باهاش صحبت میکرد گفت حالا بعدا اشنا میشیم بعدش گفت خوبی اونم گفت قربووووون شما، شما خوبید 

بعد دوبارع گفت قصد معرفی کردن نداری بانو دوستمم گفت: گفتم ک حالا اشنا میشیم اینم شروع کرد ب چرت و پرت گفتن ک شبی چندو قیمتت چندع و اینا رفیق منم هاج و واج موندع بود چی بگه من خودم ک افتضاح ط شک بودم بعد اینم بگه ک: نیما (دوستشع) داداش هنوز سینگلی؟ مث اینکه این نیما هم گفت ارع چون گفت بیا برات ک... دارم صووووووورتی صدای نیمام میومد ک میگفت جووووووون بعد گفت رفیقم میگه: سایز سیـ...نه هات چندع، چندتا سـ..وراخ داری (اینو گفت بعد انگاری داشت جواب دوستش و میداد چون گفت همه دوتا سـ..وراخ دارن پسرم بود دوتا داشت این ک دیگ حالا دخترع) دوستمم ی اشغال گفت بهش و قطع کرد

بعدش بهشون گفتم ک داداشمه🤦🏼‍♀️

خودم ک خیلی ناراحت شدم اصن انتظار ی همچین رفتاری و ازش نداشتم، اصن باورم نمیشد شاخ درآوردم

درصورتی ک داداشم حالا سر ب زیر  و مذهبی و اینا نیست ولی دیگ تا این حدم نمیدوستم ک هست وگرنه اصن پیشنهاد زنگ زدن بهشو نمیدادم 

دوستمم دید من خیلی ناراحتم گفت بهش زنگ میزنم میگم ک دوست خواهرتم و اینا 

اما من اصرار کردم ک زنگ نزنه 

داداشم از خودم سه سال بزرگترع، حالا بنظرتون بهش بگم اونی ک زنگ زد ما بودیم یا اگ بگم روش توی روم باز میشه؟ 

میدونم ک خیلی چیزع و خودمم از این مدل پسرا خوشم نمیاد ولی داداشمه پس لطفا همه ی نظراتتون و تایپ نکنید:) 

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆
چن سالته

پانزدع

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نگو

میشه دلیلتون رو هم بگید

چیزی نگو چون باعث میشه شرم و حیا از بینتون بره  اما خب هر چیزیم امتحان نکن چن سالشه داداشت مث ...

از اوناس ک حالا تازع چشم خانواده رو دور دیدع😐😐تنها زندگی میکنه، میترسم فردا بفهمم عمه شدم😶

میشه دلیلتون رو هم بگید

چون با گفتن هیچی درست نمیشه و روتون بهم باز میشه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
ببخشید نباید میخندیدم😶 کاش ب دوستات  نمیگفتی  داداشته

چرا؟ 

بنظرتون اگ بفهمه و روش ب روم باز بشه ممکنه چ چیزایی بگه؟؟ 

از اوناس ک حالا تازع چشم خانواده رو دور دیدع😐😐تنها زندگی میکنه، میترسم فردا بفهمم عمه شدم😶

اوه پسر ۱۸ ساله رو چ ب تنها زندگی کردن 😑😑😑

بنظرم با مادرت درمیون بزار اما بگو نگه از طرف تو بوده و سر بسته بگو مراقب داداشت باشن تو سنی هس ک نیاز ب مراقبت زیاد داره مبادا عادت کنه ب چیزی ک نباید