2777
2789
عنوان

بهش بگم من بودم یا ن؟؟

241 بازدید | 17 پست

هفته‌ی پیش شب در مدرسه داشتیم منم رفتم 

ب دوستام گفتم من ی پسرع رو یکساله دوست دارم بعد میخواستیم باهم اوکی بشیم اما نشد(لاف زدم)، حالا بیاین بهش زنگ بزنیم ببینم پا میدع یا ن 

وقتی زنگ زدیم ی دوبار گفت شما شما اما دوستم ک باهاش صحبت میکرد گفت حالا بعدا اشنا میشیم بعدش گفت خوبی اونم گفت قربووووون شما، شما خوبید 

بعد دوبارع گفت قصد معرفی کردن نداری بانو دوستمم گفت: گفتم ک حالا اشنا میشیم اینم شروع کرد ب چرت و پرت گفتن ک شبی چندو قیمتت چندع و اینا رفیق منم هاج و واج موندع بود چی بگه من خودم ک افتضاح ط شک بودم بعد اینم بگه ک: نیما (دوستشع) داداش هنوز سینگلی؟ مث اینکه این نیما هم گفت ارع چون گفت بیا برات ک... دارم صووووووورتی صدای نیمام میومد ک میگفت جووووووون بعد گفت رفیقم میگه: سایز سیـ...نه هات چندع، چندتا سـ..وراخ داری (اینو گفت بعد انگاری داشت جواب دوستش و میداد چون گفت همه دوتا سـ..وراخ دارن پسرم بود دوتا داشت این ک دیگ حالا دخترع) دوستمم ی اشغال گفت بهش و قطع کرد

بعدش بهشون گفتم ک داداشمه🤦🏼‍♀️

خودم ک خیلی ناراحت شدم اصن انتظار ی همچین رفتاری و ازش نداشتم، اصن باورم نمیشد شاخ درآوردم

درصورتی ک داداشم حالا سر ب زیر  و مذهبی و اینا نیست ولی دیگ تا این حدم نمیدوستم ک هست وگرنه اصن پیشنهاد زنگ زدن بهشو نمیدادم 

دوستمم دید من خیلی ناراحتم گفت بهش زنگ میزنم میگم ک دوست خواهرتم و اینا 

اما من اصرار کردم ک زنگ نزنه 

داداشم از خودم سه سال بزرگترع، حالا بنظرتون بهش بگم اونی ک زنگ زد ما بودیم یا اگ بگم روش توی روم باز میشه؟ 

میدونم ک خیلی چیزع و خودمم از این مدل پسرا خوشم نمیاد ولی داداشمه پس لطفا همه ی نظراتتون و تایپ نکنید:) 

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆
چن سالته

پانزدع

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نگو

میشه دلیلتون رو هم بگید

چیزی نگو چون باعث میشه شرم و حیا از بینتون بره  اما خب هر چیزیم امتحان نکن چن سالشه داداشت مث ...

از اوناس ک حالا تازع چشم خانواده رو دور دیدع😐😐تنها زندگی میکنه، میترسم فردا بفهمم عمه شدم😶

میشه دلیلتون رو هم بگید

چون با گفتن هیچی درست نمیشه و روتون بهم باز میشه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
ببخشید نباید میخندیدم😶 کاش ب دوستات  نمیگفتی  داداشته

چرا؟ 

بنظرتون اگ بفهمه و روش ب روم باز بشه ممکنه چ چیزایی بگه؟؟ 

از اوناس ک حالا تازع چشم خانواده رو دور دیدع😐😐تنها زندگی میکنه، میترسم فردا بفهمم عمه شدم😶

اوه پسر ۱۸ ساله رو چ ب تنها زندگی کردن 😑😑😑

بنظرم با مادرت درمیون بزار اما بگو نگه از طرف تو بوده و سر بسته بگو مراقب داداشت باشن تو سنی هس ک نیاز ب مراقبت زیاد داره مبادا عادت کنه ب چیزی ک نباید