2777
2789
عنوان

واییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 87 پست
لعنت ب این حواس پرتیشون اونوقت من گوشی رو سفت۲دستی میچسبم ی وقت پیام داد دیر جواب ندم

منم عشقم اینطوره همیشه من شروع کنندم بعد میگم چرا تو پیام نمیدی میگه من درگیر کار و پول دراوردنم😐😕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب الان که مشکل داره درکش کن از رفتاراش ناراحت نشو

بعضی وقتاحس میکنم دلسردشده ولی وقتی جریان تصادف پیش اومدفکرش نمیکردم بگه ببینمت. اراش ک انجام دادتایمش ک ازادشد گفت ببینمت.کلافکرش خیلی در‌گیره

خدایاشکرت...❤️

قبلا این مشکلش براش پیش نیومده بود خوب بود ؟

قبل این جریان ی دلخوری ازم داشت سردشد یکم ولی دیدمش گفتم سردنباش خوب باش دیگ گفت دیگ یادم رفته تومیگی یادم میندازی ولی قبلش اره خوب بود

خدایاشکرت...❤️

😑😑😑😑 چند سالتونه ک حرفای پسرای مارمولک اونم روز اول ک آشنا شدین رو باور میکنید و فک میکنید شناخت ...

عزیزم چرا رو من ریپلای میکنی؟😂🤨

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
مردا همینن فدات نگران نباش ما دخترا خیلی حساسیم

ازلحاط روانشانسی میگن خوب نیس ب رو طرفت بیاری ک چراسراع نمیگیری پیام نمیدی

ولی یکی۲باربهش گفتم چرا نث سابق سراع نمیگیری کجایی چطورشدی میگه من دوس دارم توبزنکی توسراع بگیری 

دیروزدیدمش بعد یهوگفت من خیلی بی معرفتم خیلی ب خودش گفت نمبدونم چرا امیدوارم اگ هم کاری کرده پشیمون شده باشه قدرم بدونه

خدایاشکرت...❤️

قبل این جریان ی دلخوری ازم داشت سردشد یکم ولی دیدمش گفتم سردنباش خوب باش دیگ گفت دیگ یادم رفته تومیگ ...

ببین بهش فرصت بده شاید واقعا این مشکل باعث بی حوصلگیش شده اگر ببینه تو روزای سخت کنارش بودی قدرتو میدونه الان شرایطش طوریه بیشتر هواشو داشته باش تنهاش نزار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز