2777
2789
عنوان

واییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 87 پست
خب حق داره شرایط روحی خوبی نداره خیال داری با تو بگه و بخنده عزیزم درکش کن

ممنونم از راهنمایت .این مدت همش من شروع کننده پیام بودم زنگش زدم دلم میخاس اونم اینطور باشه..ولی خب شاید من توقعم زیادیه تواین موقعیت

خدایاشکرت...❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلی؟😃

😑😑😑😑 چند سالتونه ک حرفای پسرای مارمولک اونم روز اول ک آشنا شدین رو باور میکنید و فک میکنید شناختوپیدا کردین . طرف سالها تو عقده تازه دوستی هم نیس .! بعدش ک ازدواج میکنه میبینه هنوز نشناختش یه سری اخلاقا اونجا مشخص میشه😑

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
ممنونم از راهنمایت .این مدت همش من شروع کننده پیام بودم زنگش زدم دلم میخاس اونم اینطور باشه..ولی خب ...

خواهش عزیزم اون الان موقعیت خوبی نداره باید درکش کنی بعد اگه خواستی بعدا امتحانش کن ببین تو مشکلی برات پیش بیاد اون چطور رفتار میکنه

😑😑😑😑 چند سالتونه ک حرفای پسرای مارمولک اونم روز اول ک آشنا شدین رو باور میکنید و فک میکنید شناخت ...

باورنمیکنم‌‌ولی‌حتی‌کسی‌به‌دروغ‌اینا‌روبهم‌نمیگفت

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭
خواهش عزیزم اون الان موقعیت خوبی نداره باید درکش کنی بعد اگه خواستی بعدا امتحانش کن ببین تو مشکلی بر ...

الان ی پیام عاشقانه دادم جواااااااب ندااااااااددددد

خدایاشکرت...❤️