roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 عنوان ریزش مو 828 بازدید | 42 پست سلام بچه ها من خیلی وقته موهام میریزه و از ریشه هم میریزع قرص و دارو گرفتم ولی اثری نداشته خیلی اعتماد به نفسمو از دست دادم کسی هست محصولی خریده و استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ 1401/12/19 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقاقیا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 100 ای عزیز تو هم که همدرد منی من انواع قرص ها اسپری ها شامپو های گیاهی و شیمیایی و مصرف کردم هیچی به هیچی خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 ای عزیز تو هم که همدرد منی من انواع قرص ها اسپری ها شامپو های گیاهی و شیمیایی و مصرف کردم هیچ ... هنوزم میریزه موهات؟🥺من دیگ هیچی از موهام نمونده میترسم کچل شم🤦🏻♀️🥺
شقاقیا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 100 هنوزم میریزه موهات؟🥺من دیگ هیچی از موهام نمونده میترسم کچل شم🤦🏻♀️🥺 دقیقا دیشب تو خونمون حرف همین بود میگفتم میترسم همش یهو بریزه چه خاکی تو سرم بریزم خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
شقاقیا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 100 هنوزم میریزه موهات؟🥺من دیگ هیچی از موهام نمونده میترسم کچل شم🤦🏻♀️🥺 از بازم میریزه🤦♀️ خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 دقیقا دیشب تو خونمون حرف همین بود میگفتم میترسم همش یهو بریزه چه خاکی تو سرم بریزم من خیلی تبلیغات قطع ریزش و پر پشتی مو میبینم ولی میترسم استفاده کنم هیچی نشه مث قبلیا
ازتباربارونم۷۶ عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1600 ورزش،آب کافی،شدیداااااا ازاسترس دوری کن،یبوست خیلی مهمه اگه داری رفعش کن قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3845 هنوزم میریزه موهات؟🥺من دیگ هیچی از موهام نمونده میترسم کچل شم🤦🏻♀️🥺 اتفاقا دوست من کچل شده کف سر قشنگ مشخصه میگه ی قرص گرفتم 60تاش 400تومن س روزه مصرف میکنم 3تا دونه تار مو میاد هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
mead عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 2739 منم افتضااااح میریخت رفتم دکتر آمپول بیوتین و قرص زینک و دوتا قرص دیگه داد خوب شدو بلند بود خیلی کوتاه کردم تا روی شونه الانم پروتئین کردم صاف و نرم شده بدون ریزش میخام روغن ارگان و روغن نارگیل هم بخرم میشه لایکم نکنی؟
roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 ورزش،آب کافی،شدیداااااا ازاسترس دوری کن،یبوست خیلی مهمه اگه داری رفعش کن نه ندارم🥺باشگاهم میرم
شقاقیا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 100 من خیلی تبلیغات قطع ریزش و پر پشتی مو میبینم ولی میترسم استفاده کنم هیچی نشه مث قبلیا من شنیدم کسایی که کرونا گرفتن یا واکسن زدن اینطوری شدن🤷♀️چند سالتونه شما؟ خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 اتفاقا دوست من کچل شده کف سر قشنگ مشخصه میگه ی قرص گرفتم 60تاش 400تومن س روزه مصرف میکنم 3تا دونه تا ... نتیجه گرفتخ از قرصش؟؟؟؟ موهاش در میااااد؟
roghayehnv مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 112 من سیستین ب۶ خوردم کامل خوب شد برای توام از ریشه میریخت؟
ازتباربارونم۷۶ عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1600 نه ندارم🥺باشگاهم میرم منکه استرس کچلم کرد دیگ بیخیالش شدم کچلم شدم مهم نی کلا پوست ومو هرچی بهشون برسی بدترمیشه ی مدت توجه نکن قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞