2821
2789
عنوان

ریزش مو

828 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها 

من خیلی وقته موهام میریزه و از ریشه هم میریزع قرص و دارو گرفتم ولی اثری نداشته خیلی اعتماد به نفسمو از دست دادم  کسی هست محصولی خریده و استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟

ای عزیز تو هم که همدرد منی  من انواع قرص ها اسپری ها شامپو های گیاهی و شیمیایی و مصرف کردم هیچ ...

هنوزم میریزه موهات؟🥺من دیگ هیچی از موهام نمونده میترسم کچل شم🤦🏻‍♀️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دیشب تو خونمون حرف همین بود میگفتم میترسم همش یهو بریزه چه خاکی تو سرم بریزم

خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
دقیقا دیشب تو خونمون حرف همین بود میگفتم میترسم همش یهو بریزه چه خاکی تو سرم بریزم

من خیلی تبلیغات قطع ریزش و پر پشتی مو میبینم ولی میترسم استفاده کنم هیچی نشه مث قبلیا

ورزش،آب کافی،شدیداااااا ازاسترس دوری کن،یبوست خیلی مهمه اگه داری رفعش کن 

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞

اتفاقا دوست من کچل شده کف سر قشنگ مشخصه میگه ی قرص گرفتم 60تاش 400تومن س روزه مصرف میکنم 3تا دونه تار مو میاد 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

منم افتضااااح می‌ریخت رفتم دکتر آمپول بیوتین و قرص زینک و دوتا قرص دیگه داد خوب شد

و بلند بود خیلی کوتاه کردم تا روی شونه 

الانم پروتئین کردم صاف و نرم شده بدون ریزش 

میخام روغن ارگان و روغن نارگیل هم بخرم 

میشه لایکم نکنی؟
من خیلی تبلیغات قطع ریزش و پر پشتی مو میبینم ولی میترسم استفاده کنم هیچی نشه مث قبلیا

من شنیدم کسایی که کرونا گرفتن یا واکسن زدن اینطوری شدن🤷‍♀️

چند سالتونه شما؟

خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
نه ندارم🥺باشگاهم میرم 

منکه استرس کچلم کرد دیگ بیخیالش شدم کچلم شدم مهم نی کلا پوست ومو هرچی بهشون برسی بدترمیشه ی مدت توجه نکن 

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز