2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 42 پست

سلام 

از عطاری گل سرشور تهیه کنید وقتی خواستید برید حمام انتهای حمامتون ، 

یک مشت از اون رو داخل آب بریزید وقتی حل شد به موهاتون بزنید و چند دقیقه بزارید بمونه سپس آب کشی کنید .

جلسه اول نتیجه میگیرید یک کیلو هم بیست سی تومان بیشتر نیست و حداقل ده بار استفاده میکنید .

توجه هر چه گل سبز تر باشه بهتر هست بجای نرم کننده هم استفاده میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم افتضااااح می‌ریخت رفتم دکتر آمپول بیوتین و قرص زینک و دوتا قرص دیگه داد خوب شد و بلند بود خیلی ...

من زینک میخورم ولی تاثیری نداره 

حالا گفتم برم پیش متخصص ببینم چی میگه

خدایا رگ و گرون و بیخیال.....بغلم کن 🌠
من شنیدم کسایی که کرونا گرفتن یا واکسن زدن اینطوری شدن🤷‍♀️ چند سالتونه شما؟

من ۱۹ سالمه از ۱۱ سالگی موهام میریخت بعد از اینکه رفتم استخر شنا اولش خب موهام پرپشت بود مامانم مشکلی نداشت بعدش روش های خیلی زیادیو امتحان کردم ولی نشده الانم خیلی کم پشته

منم ریزش موی شدید داشتم .وقتی شونه میکردم بروس در از مو میشد..چند ماهی هست ماهانه قرص ویتامین دی ۵۰۰۰میخورم خدارو شکر خیلی کمتر شده...روغن بادام هم چن روزی هست دارم استفاده میکنم ولی قرصه عالی بود موقع پریود یکی میخورم...وقتی موهات خیسه شونه نکن بذار خشک بشه بعد روغن بزن و شونه کن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز