2777
2789
عنوان

حواله راناپلاس یک ساله

496 بازدید | 39 پست

دخترا پارسال آذر ماه به اسمم رانا پلاس در اومد که تحویل یک ساله بود شوهرم گفت من نمیتونم درارم چون پول نقد ندارم ماشینم بفروشم نمیتونم بی ماشین بمونم اونم یکسال

خودش گفت بدیم داداشت در بیاره

خلاصه داداشم ۷۰ریخت و موند تا آذر امسال بقیشو ریخت و درآورد ماشینو

۲۰۰اینا براش تموم شد

چقدرم سرمن غر زد که بخاطر مامان واریز کردم گفت حالا شانس آوردین خودتون پس میزنید!

از اینطرف شوهرم پشیمون شد اگه اونو واریز نمیکرد شاید تحویل فوری در میومد برات میفروختیمو....

داداشت باید براش ماشین در اومد بده ماواریز کنیمو از این حرفا

منم گفتم مقصر خودتی ،خودت این پیشنهادو دادی تازه اونموقع اصلا حواله یک ساله خریدوفروش نمیشد و ارزشی نداشت

اینم بگم داداشم خیلی وقتا کمکمون کرده پول قرض داده و اینا

ولی میترسم یه روز این جریان شر بشه

ماشینو حواله هم که روز به روز گرون تر میشه

باید داداشت بگیره ، حق با شوهرت نیست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم که گرفته خودم رفتم تحویل گرفتم شوهرم میگه امتیاز تو از دست رفته اگه برای اون در بیاد همین ک ...

اون دیگه تصمیم خودشه عزیزم ، شما فکر کنین امتیازتون سوخت اون روز ،اخه خودتون تصمیم گرفتین بدین بهش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اون دیگه تصمیم خودشه عزیزم ، شما فکر کنین امتیازتون سوخت اون روز ،اخه خودتون تصمیم گرفتین بدین بهش

منم همینو میگم

خیلیا ثبت نام کردن هیچی براشون در نیومده

از کجا معلوم ما این یک ساله رو واریز نمیکردیم تحویل فوری در میومد!!

از مراودات مالی توی خانواده بیزارم

منم همینو میگم خیلیا ثبت نام کردن هیچی براشون در نیومده از کجا معلوم ما این یک ساله رو واریز نمیکر ...

شوهرت زورش گرفته قیمت ماشین رفته بالا ، واقعا معامله تو فامیل ادمو خسته و اذیت میکنه ،اون وقتا خودش پول داشت اینکارو میکرد، حالا شما به داداشت پیشنهاد بده بگو اگه میتونه به اسم تو ثبت نام کنه دهن شوهرتم بسته شه ،قبول نمیکنه؟

هیچوقتم بهش نمیگم پول بده به شوهرمم اجازه نمیدم بگه چون من که پیشنهاد ندادم خودش گفت حیف میشه بدیم ...

وای نه ،خیلی زشته به داداشت بگی پول بده ،اگه خودش پیشنهاد میداد یه چیزی ،تازه با گواهینامه خودت اسم نوشتی شوهرت چرا اینقدر اذیتت میکنه؟

دیگه اون رانا پلاسه به اسم من هست نمیشه ثبت نام کنم

اره ،دیگه نمیشه 

به اسم خودشو پدرم مدام ثبت نام میکنه اما چیزی در نیومده تا حالا

الان رانا تو بازار قیمت چنده