2777
2789
عنوان

حواله راناپلاس یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 39 پست
وای نه ،خیلی زشته به داداشت بگی پول بده ،اگه خودش پیشنهاد میداد یه چیزی ،تازه با گواهینامه خودت اسم ...

یبار حرفشو زد جمش کردم اما واقعا بدم میاد حرفی بزنه

خودش پول داشت ثبت نام میکرد😏

خانوادم خط قرمز منن

خیلی حساسم

نمیگم منافع اونارو ترجیح میدم اما خوب جدای از خودم نمیبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار حرفشو زد جمش کردم اما واقعا بدم میاد حرفی بزنه خودش پول داشت ثبت نام میکرد😏 خانوادم خط قر ...

کار خوبی کردی، زرنگ بازی واقعا زشته 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

۶۰۰ایناس فکر کنم

به خوشی استفاده کنه داداشت ❤ چقدر گرون شده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

راستش داداشم دستش شله،راحت پول خرج میکنه پولشو نگه نمیداره یبار پولاشو گرفتم وقتی طلا ۴۰۰بود براش یه مقدار طلای شکسته خریدم اونم یکسال ثابت بود چقدر بهم غر زد که هرکاری میکردم سود کرده بودم تو منو اسیر کردی تا طلا کشید بالا و بخاطر ماشینی که دستشه یه مقدارشو فروخت،بیشتر از۵برابر سود کرد اما خنگه دیگه یبار نگفت دستت درد نکنه فقط غراشو بهم زد😄

این رانارو هم ۷۰تومن اولشو ۳۰تومن قرض کرد بازم به جون منو مامانم غر زد حالا که کشیده بالا یبارم نگفته شماها باعث شدین 😄

حالا شاید فروخت یه ۱۰۰-۲۰۰هم به تو داد ازکجا میدونی

فکر نمیکنم براش امکان داشته باشه آخه میخواد کار راه بندازه همینطوری پول کم داره

خدایی بخواد بده هم قبول نمیکنم

به خوشی استفاده کنه داداشت ❤ چقدر گرون شده 

عزیزم لطف میکنی گزارش بنی تاپیکم پاک بشه نمیخوام بمونه

کامنتمم که پایین کامنت شما نوشتم ریپلای نزدمو هم بخون نظرتو بگو عزیزم بعد گزارش بزنی ممنون میشم

راستش داداشم دستش شله،راحت پول خرج میکنه پولشو نگه نمیداره یبار پولاشو گرفتم وقتی طلا ۴۰۰بود براش یه ...

چه خواهر خوبی هستی ،کاش قدرتو بدونه ، کلا حس میکنم دستت برکت داره واسش ،هرکاری واسش میکنی اخرش واسش نفع داره ❤

انشاالله نمیدونی روزی که تحویل میدادن چقدر خوشحال بودم الانم تو پارکینگه،میخواد بفروشه یه کار دیگه ...

ایشالا کارش خوب پیش بره ،خیلی دلسوزی ،ندیده ازت خوشم اومد 

عزیزم لطف میکنی گزارش بنی تاپیکم پاک بشه نمیخوام بمونه کامنتمم که پایین کامنت شما نوشتم ریپلای نزدم ...

عزیزم میگن کسی گزارش الکی بزنه کاربریشو لغو میکنن ،لینک حذف تاپیک نینی یار رو میذارم واست فردا ساعت یازده لینک تاپیکتو بذار تو تاپیک نینی یار بحذفه واست ❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

چه خواهر خوبی هستی ،کاش قدرتو بدونه ، کلا حس میکنم دستت برکت داره واسش ،هرکاری واسش میکنی اخرش واسش ...

خداکنه همینطوری که میگی باشه عزیزم

خیلی حرس پول میزنه

سنی نداره ولی بلندپروازه،آرزو اصولی پیشرفت کنه

خدا براش بخواد

عزیزم میگن کسی گزارش الکی بزنه کاربریشو لغو میکنن ،لینک حذف تاپیک نینی یار رو میذارم واست فردا ساعت ...

عزیزم لینک تاپیکمو از کجا بردارم

خیلی وقته تو نی نی سایتم ولی خوب تا حالا نخواستم حذف کنم