2777
2789

خواب دیدم خواهرم دوتا پیاله انجیر سیاه تو دستشه به من 

تعارف کرد منم دوتا دونه برداشتم و خوردم و خیلی رسیده و شیرین بودن 

خواهش میکنم کمکم کنید 

من دوتا دختر دارم 

برای سومی باردارم یعنی چیه تعبیرش؟

خیلی ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم خوابهای شما چقدر صحت دارن ولی من قبل از تعیین جنسیت خواب دیدم دارم با ولع هلو آبدار میخورم توی تعبیر خواب نوشته بود زن باردار این خواب رو ببین صاحب فرزند پسر میشه ..

ولی این هفته رفتم سونو گفت دختر 🥰به خواب ها نمیشه اعتماد کرد..

جاتان بودم تاپیک رو قفل می کردم و فقط به دادن صدقه و گقتن به آب روان بسنده می کردم

من سر پسرم  خواب دیدم دنپایی مردونه پدربزرگم بهم داده به دلم افتاد پسره همونم شد.گفته باشه پدر بزرگم فوت کرده و در زمان حیاتش مارو ادم حساب نمیکرد چون دختریم و فوق العاده پسر دوست بود 

من سر پسرم  خواب دیدم دنپایی مردونه پدربزرگم بهم داده به دلم افتاد پسره همونم شد.گفته باشه پدر ...

بره دقیقا 

چقدر هم خوب که خودتون تعبیر کردید 

بعضی خواب ها مث خواب شما ، زمانی که در حال ديدن هستی متوجه تعبیرش میشی و دقیقا همون طور تعبیر میشه 

ولی این خانم خودشون از تعبیر خواب شک و تردید داشتن فلذا تعبیر کردن خواب برای ایشون زیاد هم درست نیست چون بنظر می رسه خودشون از قبل تعبیر کردن و فقط باید با صدقه کنار گذاشته بشه 

خواب ف.ا.ل نیست که با حس ششم بشه تشخیصش داد نیاز به تعبیر داره 

یا خوده کسی که خواب دیده تعبیر رو می دونه و حتی اگر نامربوط باشه متوجه اون میشه مث شما 

یا طرف نمی دونه و چیزی هم به قول شما به دلش نمی افته نیازه از کسی بپرسه اگر هم از کسی بپرسه کسی نباید براش تعبیر کنه

:) رعنا هستم.