2777
2789
عنوان

سلام نکردم بهش زور دلش اومده

634 بازدید | 30 پست

دیروز با بابام دعوای بدجور کردم

کلی حرف بهم زد ولی هیچی بهش نگفتم

گفت دیگه حق نداری بری مدرسه وقتی شعور و تربیت نداری بهتر که نری مدرسه

گفت هر که خر باشه بچه میاره ، سگ بزرگ کنی بهتر این بچه ها هست 

و در آخرم گفت دنیا رو برات جهنم میکنم مجبوری تحمل کنی اگرم نتونستی هری خودتو بکش 

حتی دیروز زده بود سرم خودم بکشم ولی جراتشو ندارم

هر وقت از در خونه میومد من خر سلام میدادم بهش 

دیشب سلام نکردم

امروز صبحم بهش سلام صبح بخیر نگفتم 

دوباره عصبانی شد 

کاش بتونم فرار کنم برم یه جایی

کاش بمیرم هم خودم راحت شن هم اینا 

شایدم جرات اینو پیدا کردم خودمو بکشم

میدونین چیه هر چی بیشتر با دیگران خوب باشی و ملاحظه کنی سوار سرت میشن

منم بلدم چطور لج کنم 

دعوام سر این بود که داداشم با پا زد تو کمرم منم زدمش 

گفت تو که مثلا بزرگ هستی با این چه فرقی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول دکتر هلاکویی بزرگتر وقتی خوبه که بزرگی کنه! هر بزرگتری لایق احترام نیس. بابای منم ازین حرفا میزد. بزرگ تر که شدم کلا دیگه باش حرف نزدم و نمیزنم. شوهر کنمم همینه. قطع ارتباط کامل. 

اونی ک گفته احترام به پدر مادر واجبه خیلی اشتباه کرده ک گفته  احترام ب پدری واجبه ک انسان باشه ...

منه نفهم رو بگو چقدر احترام میزاشتم 

شد تجربه

فقط دنبال اینم بمیرم یا برم از این خونه

آبروشونو که بردم متوجه میشن 

خداوکیلی من اهل هیییچی نبودم 

حتی یکی که میومد خونمون میگفتن ماشالا به همچین دختری 

ولی الان دیگه عوض شدم 

منه نفهم رو بگو چقدر احترام میزاشتم  شد تجربه فقط دنبال اینم بمیرم یا برم از این خونه آبروشو ...

نه عزیزم قرار نیست سر لجبازی با پدرت درحالی ک فکر کردی آبروی اونا رو برای شخصیت خودتو نابود کنی

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
اونی ک گفته احترام به پدر مادر واجبه خیلی اشتباه کرده ک گفته  احترام ب پدری واجبه ک انسان باشه ...

پدر و مادر حتی اگه کافر هم  باشه احترام بهش واجبه و بعید میدونم خدا اشتباهی انجام داده باشه که گفته به پدر و مادر احترام بزارید

17 6

کاش نمیزدیش

کوجیکه منظور داداشت از تو کمر زدن تو این بوده که خواسته طر ب سرت بزاره کاش بلن میشدی الکی باهاش کشتی و کاراته بازی میکردی

اما پدرت خیلی اشتباه کرده

شخصیتش همیشه عصبی؟؟مادرت حرفی نزد کاری نکرد؟؟؟

عمو یا عمه ی داره بتونه باهاش حرف بزنه که بابات دیگه خشونت و بی اعصابی رو کم کنه یا بزاره کنار

عیب نداره دختر گلم عوضش اونقدر خوب درس بخون ک دانشگاه قبول شی بری ی دانشگاه خوب تو شهر خوب رشته ی خوب که تو خوابگاه بمونی خودتم کمتر اذیت شی بعدشم بروسرکار مستقل شی

نه عزیزم قرار نیست سر لجبازی با پدرت درحالی ک فکر کردی آبروی اونا رو برای شخصیت خودتو نابود کنی

قسم خورده بودم بخاطر هیچ احد و ناسی غصه نخورم 

حتی به شوهر هم فکر نمیکنم 

ته تهش اینه که میرم از این خونه و ولگرد میشم

اگه تونستم خودمو بکشم که چه بهتر

بالاخره پدرت هم مشکلات خودش رو داره،ولش کن تو مهربون باش،بعد یک مدت خودش خجل میشه

منم وقتی بچه بزرگم کوچیکه رو میزنه اعصابم خورد میشه و باهاش دعوا میکنه،گاهی وقتا تقصیر کوچیکه هست ولی از بزرگه انتظار داره بیشتر مدارا کنه،

به قول دکتر هلاکویی بزرگتر وقتی خوبه که بزرگی کنه! هر بزرگتری لایق احترام نیس. بابای منم ازین حرفا م ...

ولی دقت کردی چ حس بدیه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من و داداشم هروقت درگیر می شدیم (بیشتر سر کنترل تلویزیون 😆) بابام میومد ماهم اروم میشدیم و ۱ ساعت میرفت بالای منبر واسه جفتمون ولی هیچوقت توهین و تحقیر نکردمون.

کاش والدین حداقل تو خونه تعادل و برابری رو رعایت کنن که بچه ها عقده تو دلشون نمونه. 

عزیزم اگه اخلاق پدرت همیشه همینه، تو بدل نگیر ولی یه مدت باهاش سرسنگین باش. ( ادما وقتی عصبی میشن خون به مغزشون نمیرسه یه حرفایی رو همینطوری میزنن، شنونده باید عاقل باشه و حقیقت اینه که هیچ چیزی خانواده نمیشه حتی اگه بدترین خانواده رو داشته باشی 😇)

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...