2777
2789
عنوان

سلام نکردم بهش زور دلش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 30 پست
کاش نمیزدیش کوجیکه منظور داداشت از تو کمر زدن تو این بوده که خواسته طر ب سرت بزاره کاش بلن میشدی ال ...

اتفاقا خوب کرده زدتش

اینجور پدرا طرفدار پسرن حتی اگه پسره یه سالش باشه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

منم سن تو بودم زیاد از این دعواها میکردم درسته پدرت تند رفته حرفاش واقعا بد بود ولی وضع مملکت خراب شده رو که میبینی مردا بشدت تحت فشار زندگین امید به زندگیشون میاد پایین مثل ما زنا افسردگی نمیگیرن درعوض عصبی میشن باید خودشون تخلیه کنن ،شاید الآن متوجه حرفام نشی چندسال بعد بفهمی ولی لطفا بیشتر ملاحظه ی همو بکنید تا حد امکان هم با برادرت برخورد نداشته باش

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یکی بهت بی احترامی کنه میگه وای عزیزم دست درد نکنه بهم گفتی سگ 

اون اول که بهت سگ نگفته بود شما بی احترامی کردی و سلام نکردی!پس خودت شروع کردی و کشش دادی!پدر و مادر فرشته هم باشن یک سری مسائل رو تحمل نمیکنن!

proud femenist  
قسم خورده بودم بخاطر هیچ احد و ناسی غصه نخورم  حتی به شوهر هم فکر نمیکنم  ته تهش اینه که ...

عزیزم میفهممت

خیلی دوران سختیه 

اما درس بخون برو ی شهر دیگه دانشگاه

زندگیت اوکی میشه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

ببین عزیزممم،،یکم بحرف ات و کارت فکر کن،،،بابای شما با شما خوب رفتار نکردی ،،،ولی پدرت،،،وضع شما هم میتونی بدتر ازاین باشه ،،،الان شرایط روح و روان،،،با وجود تمام فشارها روی همه هستو بهتر تو این شرایط کنار هم باشین تا روبروی هم،،،خوب شما بزرگتر هستید وتوقع میره که بیشتر رعایت کنی،،، ،،،مطمین باش پدرتم،،،از این که به شما این حرف زده ،،ته دلش راضی نبوده،،،،

ببین ادمای سمی الگوی رفتاری شون مشابهه. من بابابام حرف نمیزدم و تا میومد خونه میرفتم تو اتاق در میبستم. بعد اوایل خیلی اذیت میکرد میگفت در اتاقو باز بذارین. بیاین این ور. ولی انقد فاصله گرفتم که عادی شد. همین الان دو ساعته داره صبحونه میخوره و هیچ اهمیتی براش نداره که بچه هاش باهاش قهرن. و تازه طلبکارم هست که شما اولاد نا اهلی هستین. من هر چقدم بزنم تو سرتون باز باید منو بپرستین

منه نفهم رو بگو چقدر احترام میزاشتم  شد تجربه فقط دنبال اینم بمیرم یا برم از این خونه آبروشو ...

عزیزم صبر کن 

منم وقتایی ک هم سن تو بودم بخاطر دعوا بامادرم تهدیدش کردم گفتم کاری نکنین از این خانه بزارم برم

اوت لحظه سکوتی کرد ک بخیال خودم فکر کردم بازی رو بردم

اما الان داغ ندیدن مادر و دل شکسته ش روح و روان م رو آزار میده

تو صبوری کن 

بزار بحساب فشاری که زندکی به روشون میاره

بزار بحساب ندانم کاری شونم

ماشالله تو درس خوانده ی ان شاله تحصیلاتتم میره بالاتر

تو یاد بگیر خوبی کنی

کاش نمیزدیش کوجیکه منظور داداشت از تو کمر زدن تو این بوده که خواسته طر ب سرت بزاره کاش بلن میشدی ال ...

محکم با تیپا زد تو کمرم

بعد گفتم وای کمرم

بابام گفت ای وای شکست کمرش ای وای خرد شد کمرش 

منم برگشتم یکی محکم زدم تو کمر داداشم گفتم درد نداره که

اون اول که بهت سگ نگفته بود شما بی احترامی کردی و سلام نکردی!پس خودت شروع کردی و کشش دادی!پدر و مادر ...

اول اینکه اون گفت اول سگ

بعدم من برام اهمیت نداره یه سری حرفای پوچ

بزار خودش عصبانی بشه

منم تو درد خودم میسوزم و میسازم

خدا شاهده هیچ وقت بی احترامی بهش نکردم

ولی چقدر صبر کنم 

چقدر 

محکم با تیپا زد تو کمرم بعد گفتم وای کمرم بابام گفت ای وای شکست کمرش ای وای خرد شد کمرش  منم ...

میفهمم گلم

پدرتون رفتار و کردار درست رو نمیدونه

میدونی خودش اونجوری بد تربیت شده و نمیدونه الان زمانه برگشته و نباید با دخترخانومای این زمانه با احترام رفتار کنه

من حق رو ب تو میدم حتی میدونم ممکن اون لحظه پ ر ی و د بودی و بیشترتر دردت اومده

اما چون پدرت آدم ناآگاهی از تو دفاع نکرده ک تو کمر دخترا نباید زد

حالا فقط سلام رو بهش بده اما برو تو اتاق خودت رو سرگرم کن

بلن شو برو کتابخانه صبح کله سحر تا آخرین تایم بمون اونجا کمتر ببینی شون اگه تونستی خانه دوست و آشنا زیاد برو کمتر برخورد داشته باشی

ان شالله رفتار دون از شان و شخصیت خودت انجام ندی

خیلی هاهستن آرزوی داشتن دختر رو دارن و پدرت قدر تو رو ننیدونه

قدر پدرت و بدون بزرگ شی عروس شی ارزوت میشه خونه بابات🥲ببین این و کی گفتم چند سال دیگه میفهمی این چی ...

نگا آدم وقتی دلتنگ کسی میشه که بهش محبت کنه ،نه کسی که چشم دیدنش رو نداشته باشه 

نگا آدم وقتی دلتنگ کسی میشه که بهش محبت کنه ،نه کسی که چشم دیدنش رو نداشته باشه 

عموی خودم مثل ... بچه هاشو میزد له و لوردشون میکردن تا حایی ک دختراش خون دماغ میشدن

اما الان ک دخترا بزرگ شدن باورت میشه از تبریز تا تهران رو ماهی دو بار سه بار میاد تا دخترش ببینه

اونقدر محبت میکنه اونقدر کمک مالی میکنه بهشون ک الان دخترا دوسش دارن

تو جوانی آدم قدر نمیدونه فشار زندگی روش زیاده و کنترل خودش رو از دست میده