2777
2789
شنیدم خیلی فیلم حوصله سربریه ک

من دوست داشتم

البته فیلم سلیقه ایه شایدم خوشت نیاد

یه فیلم دیگه که خیلی دوسش دارم اسمش life of piهست

قبلا اسکار گرفته پیشنهاد میکنم ببینی پشیمون نمیشی

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
گور بابای ساحل و هفت جد و ابادش  از صبححح تاحالا هی پوست شیر پوست شیر پوست شیر...تموم کنین جون ...

قربونت برم چشمت باز کن عنوان ببین نیا داخل خب 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من اصلا نمی تونم با سریال های ایرانی ارتباط برقرار کنم خیلی آبکین

منم نمیدیدم، یه دوره ای با کمبود سریال جذاب خارجی مواجه شدم اومدم سراغ اینا. 

اما خدایی پوست شیر، سقوط و زخم کاری خوب بودن، یاغیم تا وسطاش خوب بود اما آخرشو تر زدن الکی تمومش کردن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
من دوست داشتم البته فیلم سلیقه ایه شایدم خوشت نیاد یه فیلم دیگه که خیلی دوسش دارم اسمش life of piه ...

پس باید نگاه کنم ببینم تو سلیقه منم هست یانه 

مرسی واسه پیشنهادت عزیزم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منم نمیدیدم، یه دوره ای با کمبود سریال جذاب خارجی مواجه شدم اومدم سراغ اینا.  اما خدایی پوست ش ...

دقیقا همینه یه سریال ایرانی اگه شروع خوبی هم داشته باشه پایانش فاجعه باره🌚

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
من اصلا نمی تونم با سریال های ایرانی ارتباط برقرار کنم خیلی آبکین

سریالای ایرانی خیلی پیشرفت کردن از وقتی بخش خصوصی دست گرفت واقعا باکیفیتن

آکتور هم خیلی قشنگه 

منم نمیدیدم، یه دوره ای با کمبود سریال جذاب خارجی مواجه شدم اومدم سراغ اینا.  اما خدایی پوست ش ...

مثل اینکه میگن فصل دوم یاغی هم داره ساخته میشه 

سریالای ایرانی خیلی پیشرفت کردن از وقتی بخش خصوصی دست گرفت واقعا باکیفیتن آکتور هم خیلی قشنگه 

شاید توقع من خیلی زیاده😁

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
مثل اینکه میگن فصل دوم یاغی هم داره ساخته میشه 

خیلی الکی تموم شد، حالا خدا کنه فصل دومش جذاب تر باشع

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
دقیقا همینه یه سریال ایرانی اگه شروع خوبی هم داشته باشه پایانش فاجعه باره🌚

اره واقعا 

شاید توقع من خیلی زیاده😁

بیش از حد زیاده😂

انصافا خیلی خوب شدن ایرانیا

ببین من اصلا ایرانی نمیدیدم اما واقعا ارزش داره ببینی

سینمای ایران واقعا داره رو به جلو میره

بیش از حد زیاده😂 انصافا خیلی خوب شدن ایرانیا ببین من اصلا ایرانی نمیدیدم اما واقعا ارزش داره ببین ...

چی بگم آخه به نظرم هنوز پیشرفت قابل توجهی نداشته داستان های تکراری ،دیالوگ های کلیشه ای،  کارگرانی های ضعیف و......