2777
2789

امیدوارم ساحل مرده باشه چون اگه خواب دیده باشه موضوع خیلی خیلی کلیشه ای میشه ولی خب به هر حال ایرانی ها به سریال های صدا و سیما و پایان خوش و به خوشی تموم شدن یه سریال عادت دارن ، بخاطر همین اکثرا نویسنده و کارگردان رو مورد عنایت قرار دادن درحالیکه این سریال تو درست ترین خط داستانیش داره پیش می‌ره ..

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
امیدوارم ساحل مرده باشه چون اگه خواب دیده باشه موضوع خیلی خیلی کلیشه ای میشه ولی خب به هر حال ایرانی ...

اره واقعا 

ولی خب نمیدونم چرا حس میکنم زنده هست 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار کار رضا پروانه اس چون زنگ زد امار گرفت و دوبارم پرسید ساحل حالش خوبه بعد از زنگ اون موتوری اوم ...

آره واقعا منو همسرم از همون اول فیلم کلیک کرده بودیم روی رضا پروانه کاملا معلوم بود دست داره توی این ماجرا مطمعنم اونی که زنگ زده آدم اجیر کرده ساحلو بدزدن همین رضا بوده و اینکه چون پا به پای نعیم بود کسی بهش شک نمیکرد 

اول فیلم‌هم اگا یادتون باشه خود رضا پروانه رفت به ساحل اصرار کرد بره پیش نعیم 

هی من میگفتم کار اینکه هی همه میگفتن نه بابا اینکه آدم خوبیه داره کمکش میکنه بیا تحویل بگیر😐😑🥴

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بنظرمن کار پروانه اس و صدرا خواهرزاده ی پروانه اس چون اون یارو میدونست نعیم اینا نزدیکشن وحلقه رو از عمد تو روشویی گذاشت حلقه ص داشت و همه چی پاک کرد رفت قبل از موتوری پروانه زنگ زد و تاکید کرد حال ساحل خوبه بعدم بی مقدمه یهو پرسید صدرام اونجاس