2777
2789

نه اصلا 

شما تو دوفاز کاملا متفاوت قرار  دارین

فاز جوانی و 

ایشون فاز میانسالی

همه چیز متضاد و مخالف هم.

شاید الان همه چیز به نظر اوکی باشه ولی بعدا به مشکل میخورین

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین یه آقایی من روبه شدت میخوادیعنی اولین کسیه که اومدتوزندگیم ومنو مطمئن کردازعشقش ؛برام وقت میذار ...

نه قبول نکن 

همون‌ پسری که داره زندگیتو سیا میکنه مخصوصا چون میگی پولکیه همه رو میکشه بالا

جرات ندارم به پدرم بگم امادلم میسوزه بخوام ولش کنم من تنهادلخوشیه زندگیشم اگه بدونی چجوری نگام میکنه ...

با ترحم ازدواج نکنی ها

پس فردا تب و تابت میخوابه میفهمی چه اشتباهی کردی

مطمئنم ازدواج باهاش اشتباهه

تو میتونی یه زندگی نورس و پویا رو بسازی

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
ببین یه آقایی من روبه شدت میخوادیعنی اولین کسیه که اومدتوزندگیم ومنو مطمئن کردازعشقش ؛برام وقت میذار ...

ببین من جات بودم این کارو نمیکردم ، هدر دادن عمرت میشه این کاری که داری میکنی...

آخه ۲۰ سال تفاوت سنی یه پسرم داره تازه...

چی بگم آخه اصلا نمیشه سخته زندگی باهاش...

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
جرات ندارم به پدرم بگم امادلم میسوزه بخوام ولش کنم من تنهادلخوشیه زندگیشم اگه بدونی چجوری نگام میکنه ...

اسی منم چندسال پیش شرایط الان توروداشتم چقدرگریه کردالتماس کردالبته مجردبودازمن ۱۵سال بزرگتربودپولداربودمنم بخاطر فاصله سنی قبول نکردم الان مثل سگ پشیمونم بایکی ازدواج کردم که هرروزکتکم میزنه خسیسه محتاج نون شبم هستم مدیون بچه هام هستم چون حسرت کوچکترین چیزهابه دلشونه 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

دلت فقط واسه خودت بسوزه 

کم‌کم‌حالیش کن بدرد ازدواج نمیخورین 

اگ میخوای فعلا باهاش باش اما بعد کات

درک میکنی چقدسخته؟

من دلی دوسش دارم واقعاخیلی میخامش امروز گفت من مشکلاتم زیاد دوس دارم توخوشبخت بشی گفتم خب یباره بگوبرو پی زندگیت و اشکم دراومد و گفت من کی گفتم نمیخامت یابرو پی زندگیت..گفتم خب مثلامشکلت چیه یهوبچه زنگ زد گفت این یکیش..من گفتم مشکلی ندارم خب بچته اشکالش چیع

خدایاشکرت...❤️

اسی منم چندسال پیش شرایط الان توروداشتم چقدرگریه کردالتماس کردالبته مجردبودازمن ۱۵سال بزرگتربودپولدا ...

الهی بمیرم 😟ایشالله خداهرچی زودترکمکت کنه وشرایطت عوض بشه